2 fantastiske aktiviteter dig og familien kan lave i sommerferien

Nu går der ikke længe, før den står på sommerferie, og der skal til at planlægges sjove aktiviteter med familien. Hvis du ikke har planlagt noget for dig og din familie endnu, kan du få et par gode ideer herunder. 

Tag på børnevenligt ophold

Når sommerferien skal bruges med familien og børnene, er det også rart, at børnene kan være underholdt, så I som forældre også kan slappe af. Her kunne et godt bud være at lege en eller flere feriehytter Odsherred, hvor i enten kan tage af sted selv eller med et vennepar i hver jeres hytte. Her er der mulighed for en masse børnevenlige aktiviteter såsom vandland, forlystelser, kanoer, minigolf, dyrepark og meget mere. Der er også flere gode vandreruter, cykelruter og en badestrand i nærheden. Der er også mulighed for at overnatte i telt eller campingvogn på pladsen, hvis I er mere til det i stedet for en hytte. Her kan I hygge jer i lige så mange dage I har lyst til, hvor der både er mulighed for at slappe af med en god bog imens børnene leger, tage på en hyggelig vandretur eller slippe dit indre barn løs i vandrutsjebanerne. 

Tag på kør-selv-ferie

Hvis i gerne vil til udlandet, men ikke har lyst til at bruge en masse penge på dyre charterrejser og flybilletter er en kør-selv-ferie altid en god ide. Her kan I selv bestemme hvor I vil hen og dermed også selv bestemme tempoet. Det er meget populært at køre til Østrig eller Italien, hvor i bl.a. kan finde en hyggelig campingplads med aktiviteter for børnene, fine hoteller eller leje et hus. Her kan i slappe af ved en dejlig strand eller sø, udforske de fantastiske bjerge eller vandre i smukke byer. I kan selv sammensætte den perfekte ferie, alt efter jeres og børnenes behov.