3 gode grunde til at vælge DC-Supply, når du har brug for en container til din virksomhed

I en travl forretningsverden hvor pladsbehovet konstant ændrer sig, er fleksibilitet og skalerbarhed afgørende for enhver virksomhed. Derfor bliver en container ofte også en redning for mange virksomheder – måske også for din?

Med en container kan du hurtigt få en løsning, når du mangler plads. Det gælder i øvrigt uanset, om du mangler plads til opbevaring, transport eller måske endda dine medarbejdere.

Når pladsbehovet melder sig, er der god grund til at vælge DC-Supply som containerleverandør. Læs med videre, og bliv klogere på hvorfor.

Høj grad af fleksibilitet

DC-Supply tilbyder en høj grad af fleksibilitet. Her finder du nemlig et stort udvalg af forskellige containere, ligesom du også har mulighed for at både at leje og købe gennem dem. Det betyder derfor også, at du kan få præcis dén løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du får den absolut bedste containerløsning, står deres salgsteam altid klar til at vejlede dig. For DC-Supply er det nemlig en kernesag, at du får den helt rette container til din virksomhed – hver gang.

Find den ultimative container til din virksomhed

Når du enten lejer eller køber gennem DC-Supply, får du adgang til et imponerende udvalg af containere. Her finder du blandt andet helt simple modeller, der er velegnet til opbevaring eller transport. De har også mere avancerede modeller, som du kan indrette til enten bolig eller kontor samt tilkoble til vand, el og varme.

Derudover kan du også vælge mellem flere størrelser fra en mindre og kompakt 6-fods-container til en stor og rummelig 40-fods-container.

Du kan tilvælge et hav af funktioner. Blandt andet kan du få en køle- og frysecontainer eller en isoleret container. Uanset hvilket pladsbehov din virksomhed står overfor, kan du være sikker på, at den rette containerløsning findes hos DC-Supply.

Lej eller køb – valget er dit

Hos DC-Supply kan du helt selv vælge, om du gerne vil leje eller købe. Begge muligheder har sine fordele og ulemper. Men også her står det erfarne salgsteam klar til at guide dig, så du træffer det rette valg for din virksomhed.

Hvis du gerne vil købe, har du mulighed for at spare en del penge ved at vælge en brugt container. Den er stadig fuldt ud funktionel, men har muligvis lidt ridser og andre skønhedsfejl. Det kan du læse mere om på www.dc-supply.dk.