3 spil der er perfekte til skiferien

Når man skal på skiferie, så bruges dagene på pisterne, mens aftenerne bruges sammen. Det kan være på afterski, men det kan også være i hytten, lejligheden eller på hotellet. Hvis man er til de sidste 3, så kan det være en god idé at medbringe nogle spil til turen. På den måde sikrer man sig, at der altid er noget at lave, ud på de sene aftentimer. Af den årsag har vi fundet 3 spil, som er gode at tage med på skiferien.

Kort

Kortspil er altid oplagt, fordi der er så mange muligheder. Man kan lægge en kabale selv, men man kan også spille hjerterfri, 500, agurk eller andre spil sammen. Kort fylder heller ikke meget, og kan derfor også komme en tur med på bjerget, hvis man gerne vil have noget at hygge med midt på dagen. Det vigtigste ved et spil kort er, at man i fællesskab aftaler de regler der er, til det spil man skal spille. På den måde er man sikret mange gode og hyggelige stunder på sin skiferie.

Hint

Hint er et suverænt spil, når man er en gruppe samlet. Det er det, fordi det ligger op til en masse sjov og ballade. Du skal være forberedt på at snakke, mime, nynne og mere til, hvilket er en god måde at gøre en kedelig aften utrolig sjov på.

Når man skal spille hint, så skal man mindst være 4 personer, så det er ikke ideelt at tage med på skiferien, hvis I er mindre end det antal afsted.

Bezzerwizzer

Bezzerwizzer er et oplagt spil, hvis man kan lide at udfordres intellektuelt. Det kan spilles fra 2 personer og op, og er derfor oplagt uanset hvor mange man er afsted. I Bezzerwizzer handler det om at have den bedste paratviden – Det er derfor et spil, som kan være sjovt for alle, da alle har forskellig viden.

Spillet er ikke så oplagt, hvis man har mange børn med. Dette skyldes, at spørgsmålene godt kan være af en sværhedsgrad, hvor de ikke vil synes det er sjovt. Hvis børnene skal være med, så skal de gerne parres med en voksen, så de ikke bliver tværet ud.

Konklusion

Der findes mange oplagte spil at tage med, og det afhænger mest af alt af præferencer på folkene der er med på turen. Spørg derfor gerne rundt, og vælg derefter spillene ud fra folks præferencer. God fornøjelse!