4 fordele ved at slumre i en hængekøje

21. september 2021

Sponseret indlæg

Hængekøjer forbindes ofte med en ferie på en lækker strand i et varmt land – men der er faktisk mange fordele ved at inddrage en hængekøje i indretningen derhjemme. I denne artikel har vi samlet alle de største fordele ved at slumre i en hængekøje derhjemme.

En hængekøje virker afstressende

Vi kender nok alle sammen til en travl hverdag, hvor vi kan komme til at gå og stresse lidt – uanset om det drejer sig om arbejdet eller studie. Det er simpelthen en fast følgesvend i den moderne hverdag. Det er derfor vigtigt at huske på at slappe helt af og geare ned, og det er perfekt med en hængekøje. Det er nemlig helt umuligt at lave andet end at slappe af, når man ligger i en hængekøje. Det er nemlig en blanding af den behagelige kropsstilling og den blide vuggende fornemmelse, der får dig langt væk fra hverdagens stress og sender dine tanker hen på ro og fred.

En hængekøje giver bedre nattesøvn

Har du svært ved at falde i søvn om aftenen? Så kan det være, at du skal skifte din madras ud med en hængekøje. Hængekøjens vuggende bevægelser kan sammenlignes med den dengang du blev sunget i søvn i dine forældres arme – og det kan hjælpe dig med at falde i søvn hurtigere og nemmere. Når du vågner, vil du derfor føle dig mere frisk og veludhvilet og være klar til en ny dag.

En hængekøje giver bedre blodcirkulation

Når du ligger i en hængekøje, er din krop placeret på en anden måde end i sengen eller på sofaen. Din overkrop, nakke og hoved vil automatisk blive løftet op i en vinkel – og denne vinkel er rigtig god for blodcirkulationen, da den tillader blodet at flyde op til hovedet. Det har en masse sundhedsmæssige fordele, lige fra udskillelse af affaldsstoffer og et langt bedre blodtryk.

En hængekøje er god mod ømme muskler

Har du trænet lidt for hårdt og fået ømme muskler? Hængekøjen er et fantastisk redskab, der kan få dig i en komplet afslappet tilstand og dermed lindre stort set alle muskel- og ledsmerter. Med en hængekøje kan du altså vinke farvel til dine ømme muskler og få slappet ordentlig af samtidig.

Vil du gerne have en hængekøje til hjemmet? Se det store udvalg af flotte hængekøjer hos brustkunst.dk i dag.

Relateret Artikler

En omfattende guide til one.com webmail

En omfattende guide til one.com webmail

Afsenderadressen er vigtig for en webshops legitimitet og troværdighed i øjnene på kunderne. Det er vigtigt, at din virksomheds navn står som afsender, og ikke en personlig email-adresse. En professionel email-adresse, der har dit eget domæne, er et vigtigt element på...

Studenterkørsel i Silkeborg: Hvad er det, og hvad laver man?

Studenterkørsel i Silkeborg: Hvad er det, og hvad laver man?

Sommertiden i Danmark er fyldt med traditioner, og en af de mest elskede af dem er studenterkørsel. Det er tiden, hvor alle gader og parker er fyldt med farverige studenterhuer og studenterkøretøjer. Studenterne fejrer afslutningen af ​​deres gymnasieuddannelse og...

Hold en god firmafrokost med den rette menu

Hold en god firmafrokost med den rette menu

Står du overfor at skulle planlægge en større eller mindre firmafrokost for dine medarbejdere og kollegaer, og leder du efter god inspiration til, hvad der skal på menuen, så er du endt det helt rigtige sted lige her. For befinder du – og din pågældende virksomhed –...