Derfor skal du vælge dansk produceret hundefoder til din hund 

Hunden er menneskets bedste ven, og derfor har den selvfølgelig også brug for kvalitets foder, som f.eks. dansk produceret hundefoder. Det er ikke helt ligegyldigt hvad du fodrer din hund med, og det afhænger også af bl.a. alder, aktivitetsniveau og race, hvad du skal købe til din kære hund. Bliv klogere her.

Dansk produceret hundefoder

Du vil som hundeejer selvfølgelig give din hund det bedste foder du kan. At vælge dansk produceret hundefoder vil være en virkelig god start, da man i Danmark er underlagt en række meget skrappe krav, der omhandler fødevaresikkerhed og produktion. Man kan derfor være sikker på at det er dansk produceret hundefoder af højeste kvalitet. Når man producerer hundefoder i Danmark, er råvarerne også typisk af god og høj kvalitet og uden tilsætningsstoffer som farvestoffer, smagsstoffer, og aromaer. Du kan derfor servere dette hundefoder for din hund med god samvittighed og ro i maven.

Varianter af hundefoder

Hunde har smagsløg ligesom os mennesker, og derfor kan de også have præferencer, når det kommer til hvad de skal spise. Man kan typisk få flere forskellige slags kød i foderet såsom kylling, lam og fisk, og det er ret individuelt fra hund til hund, hvad de synes bedst om. Dansk produceret hundefoder laves også specifikt til din hunds alder og aktivitetsniveau. Her kan du vælge mellem hundefoder til hvalpe, voksne og ældre hunde. Der er også foder til tynde, overvægtige, kastrerede, steriliserede, aktive og kræsne hunde. Der er dermed noget for alle slags hunde, så du kan være sikker på at finde lige netop den slags foder der passer til din hund. Der findes også forskellige snacks og tilskud til hundene som kan være godbidder, paté eller lakseolie. Til slut kan du også vælge mellem tørfoder og vådfoder, alt efter hvad der er bedst for din specifikke hunds race og behov.