Få firmafrugt fra FrugtKurven i dag

FrugtKurvens firmafrugtordning er en fantastisk måde at skabe et dejligt arbejdsmiljø for dine medarbejdere. Som en førende udbyder af frisk frugt til virksomheder i mere end 24 år, har FrugtKurven en unik forståelse for de forskellige behov, som forskellige virksomheder har.


En af de største fordele ved at vælge en firmafrugtordning fra FrugtKurven er fleksibiliteten. Du kan tilpasse dine frugtkurve eller frugtkasser efter jeres ønsker, og du kan vælge mellem forskellige størrelser og sammensætninger af frugt. Frugtsorterne varierer uge for uge, alt efter sæsonen og hvad der er tilgængeligt - men én ting der er sikkert er, at der altid vil være minimum 25% bananer, som er den mest populære frugt i firmafrugtordninger.


Oplev de mange fordele

Hos FrugtKurven ved de, at en god frugtordning ikke kun er en fordel for medarbejderne. Frugterne er ikke kun lækre, men de er også en nem og bekvem måde at få en lækker snack i løbet af en travl arbejdsdag.


FrugtKurven er stolte af deres høje standarder, når det kommer til kvalitet og friskhed af frugten - deres produkter kommer altid direkte fra lokale avlere og producenter, hvor de har et nært samarbejde med at sikre høj kvalitet og minimalt spild. De mener også, at det er vigtigt at tilbyde en bæredygtig ordning, derfor har de valgt at bruge genanvendelige kurve og kasser i deres leveringer.


Alt i alt er en firmafrugtordning fra FrugtKurven ikke kun en investering i medarbejderne, men også en investering i en mere bæredygtig arbejdsplads. Bestil din skræddersyede firmafrugtordning i dag og oplev den friske og lækre forskel!


Stor fleksibilitet og pålidelighed 

Hos FrugtKurven tilbyder de dig og din virksomhed en lækker Frugtordning, som du kan bestille og modtage til kontoret. Bestiller du firmafrugt hos dem, så foregår leveringen altid i åbningstiden af din virksomhed, medmindre andet er aftalt, for at undgå at din frugt bliver udsat for ekstreme temperaturer.


Du kan være sikker på, at din friske frugt vil blive leveret til tiden, da deres chauffør vil sørge for at den er på plads inden kl. 12 - så du og dine kollegaer kan få fornøjelsen af en frisk start på dagen. Det er deres mission at sørge for, at I får leveret den bedste kvalitet af frisk frugt til tiden.


Med FrugtKurven som din frugtleverandør, kan du forvente en professionel og pålidelig service. De har dedikeret en fast chauffør til hver af deres leveringsdage, så deres chauffør vil kende din virksomhed og hvor frugten skal stå. Det betyder også, at der vil være mindre risiko for fejlleveringer og der vil være større fleksibilitet og mulighed for at imødekomme eventuelle ændringer.