Køb Virbac kattefoder hos Dyrlægens Gård – med mindre fedt og mere protein

Det kræver sin energi at skulle fange mus, bestige potteplanterne i vinduet og lege tagfat hen over stuegulvet.

Din kat giver dig masser af mindeværdige oplevelser dag efter dag, og du bør derfor også vise din kærlighed ved at vælge den bedst mulige kattemad, der dækker de daglige ernæringsbehov og samtidig opretholder en sund vækst.

Så hvad er det rigtige valg til netop din kat?

Det kommer selvfølgelig an på flere faktorer, men Virbac kattefoder er et uhyre godt bud takket være HPM-formlen, der har været underlagt en stor mængde research, er blevet testet hjemme hos almindelige familier og har fundet fans verden over, både hos den almindelige forbruger og dyrlæger.

Hemmeligheden ligger i mindre fedt og mere protein af en meget høj kvalitet.

Virbac kattefoder – fås eksklusivt hos dyrlægerne

Er du interesseret i at teste Virbac kattefoder, skal du enten en tur forbi dyrlægen eller shoppe direkte på en webshop som Dyrlægens Gård, der ledes af smådyrsklinikken af samme navn.

Der er flere bevæggrunde for beslutningen om at sælge kattefoderet gennem dyrlæger. Det handler bl.a. om den gode rådgivning, men også om bevidst at vælge et mindre nichemarked for at kunne opretholde valget af de bedre ingredienser.

Virbac kattefoder bygger på HPM-formlen, der henviser til Hyperpremium protein. Kvaliteten af dette protein er sublim. Produktet er desuden kornfrit, ligesom du får færre kulhydrater til sammenligning med andet kattefoder.

Eftersom proteinet er af en så ultrahøj kvalitet, i kombination med at formlen har et mindre fedtindhold samt endnu flere fibre, er Virbac kattefoder et ideelt valg som forebyggelse mod overvægt.

Det er alment kendt, at adskillige kæledyr bliver overfodret og derfor ikke får den rigtige ernæring. Med Virbac kattefoder får du den perfekte blanding mellem en velernæret kat og en kat, der er i trivsel.

Grundig research bag hvert Virbac-produkt

Virbac er en fransk veterinær medicinalvirksomhed, der i kraft af at være en medicinalvirksomhed netop lægger stor energi i at researche hvert produkt og teste det grundigt i alle facetter.

Det gælder naturligvis også for deres effektive HPM-formel.

Dyrlægens Gård – køb direkte fra dyrlægerne

Dyrlægens Gård er din online dyrlæge, hvor du kan købe alverdens produkter til hund og kat. Smådyrsklinikken har hjemme i det fynske, hvor klinikken bliver styret af ejerne Ulla Bech Qvist og Jonas Qvist.

Alle produkter i varesortimentet holder en høj kvalitet, som begge dyrlæger kan stå 100% inde for.

Så lad trygt din firbenede ven sætte tænderne i det lækre Virbac kattefoder!