Skal årets sommerferie holdes i Danmark? Læs mere her

Der er ikke mange måneder til at skolernes sommerferie skal afholdes, og derfor er mange børnefamilier også begyndt at planlægge årets sommerferie. Hvis i har besluttet jer for at den skal holdes hjemme i Danmark i år, får i nogle gode tips her, til hvor i kan tage hen, og hvad i kan lave.

Feriehytter og legeland

Feriehytter og legeland står sikkert højt på mange børns lister over den perfekte sommerferie. I kunne f.eks. leje et par feriehytter i Odsherred og tage afsted med et vennepar, eller blot tage afsted selv. Her kan i hygge jer i den hyggelige hytte, spille spil og lave lækker mad. I kan også tage i vandland og prøve forlystelser, hvor der er noget for hele familien. Her vil i aldrig komme til at kede jer, og børnene vil få en fantastisk sommer fyldt med sjov, grin og gode minder.

Camping eller telttur

Hvis vejret er med jer, kan den danske sommer blive fuldstændig magisk. Camping er flere danskeres favoritferie, da man virkelig får hygget igennem på en campingplads. Her er der ofte også legepladser til børnene, men i kan samtidig også hygge jer i jeres campingvogn. Hvis i ikke har en campingvogn er det også utrolig hyggeligt at tage et telt med ud i skoven og overnatte, lave bål og kigge på stjerner. Her vil i også kunne udforske den danske natur og dyreliv, samt komme helt ned på jorden og stresse af. En telttur kræver ikke det store udstyr, men det er vigtigt at have et godt telt, soveposer, liggeunderlag, lommelygter, praktisk tøj og mad og vand. Her kan børnene hjælpe med at sætte teltet op, finde sjove dyr og insekter i skovbunden, riste skumfiduser over bål og få læst historier om aftenen. En ferie med ægte kvalitetstid og fordybelse.