Acanas filosofi om hundefoder er, at hunden altid kommer i første række

Acanas filosofi om hundefoder er, at hunden altid kommer i første række. Derfor er der lagt masser af kærlighed i hver eneste madpose. Derfor er Acanas hundefoder ikke masseproduceret, som det er normen, når man producerer foder til dyr. Alle Acanas produkter fremstilles udelukkende i deres egne prisbelønnede køkkener i Alberta, Canada. På den måde kan Acana sikre, at der kun produceres foder af højeste kvalitet. Acana lægger stor vægt på kvaliteten af de råvarer, der anvendes i produktionen af foderet. Acana indkøber kun de bedste ingredienser fra lokale leverandører, der opfylder vores strenge standarder. Denne forpligtelse til kvalitet betyder, at din hund får den bedst mulige ernæring fra Acana hundefoder.

Acana hundefoder byder på en masse vitaminer og mineraler

Der er tre hovedkilder til energi i godt hundefoder: protein, fedt og kulhydrater. Det er nødvendigt for din hund at indtage alle tre energikilder, så den kan optage alle vitaminer og mineraler korrekt. Det ideelle forhold mellem disse energikilder afhænger af forskellige faktorer som f.eks. alder, pelsens tilstand, afføringskvalitet og det generelle helbred. Derfor er den bedste måde at bestemme den rigtige type foder til din hund på, at du nøje observerer dit kæledyrs individuelle behov. Det er vigtigt at give din hund den rigtige mængde mad, men også den rigtige form for mad. Kig udvalget igennem og finde det som passer perfekt til din hund.

Acana-produkter er kendt for deres ingredienser af høj kvalitet og kornfrie formler

Acana-produkter er kendt for deres ingredienser af høj kvalitet og kornfrie formler. Det gør dem ideelle til hunde, der kan have følsomhed eller allergi over for visse fødevarer. Kvaliteten af ingredienserne betyder desuden, at hundene får mindre, lettere fordøjelige afføringer. Meget aktive hunde kan have gavn af Acana Sport & Agility, som er rig på protein og fedt. Denne formel giver vedvarende energi og bedre udholdenhed til de hunde, der har mest brug for det. I sidste ende er fodring med Acana en god måde at sikre, at din hund får de næringsstoffer, den har brug for, samtidig med at den nyder godt af god smag og tilfredshed. Hvis du har spørgsmål eller andet til diverse produkter og mærker indnefor Acana hundefoder. Kan du altid skrive dem en mail eller give dem et kald. Så vil de indenfor kort tid give dig et fyldigt svar.