Alt det du skal bruge til graviditet, barsel og fødsel hos buump

4. januar 2022

Sponseret indlæg

Det kan være uoverskueligt at finde rundt i de mange produkter, som man som kommende eller nybagt mor skal bruge før, under og efter graviditet. Hos buump kan vi garantere at vi har gjort det nemt, sikkert og trygt at handle de mange produkter, som man som kvinde skal bruge under graviditet, fødsel og barsel. Vi har et stort og bredt udvalg af produkter, som er sikre for både mor og barn, og vi har samtidig stor fokus på bæredygtighed og økologi. Nogle af de mange produkter er bl.a. underholdende og lærerige bøger om graviditet, fødsel og barsel, graviditetspuder, varmepuder og ammepuder, vitaminer, sikker hudpleje og hårpleje som f.eks. olie og creme mod strækmærker og tør hud, yogamåtter, støttebælter og -strømpebukser, træningsprodukter som rebozo-tørklæder, amme-bh’er og meget mere. Derudover har vi også ægløsningstest, graviditetstest, kosttilskud og bøger til dig, der forsøger at blive gravid.

Buump er en dansk, e-mærket webshop der fører og udvider sortimentet hele tiden med de bedste danske og udenlandske mærker. Disse er nogle af de kendte mærker: Fossflakes, SARDkopenhagen, momkind, Ecooking, WithWhite, Carriwell, Prik og Streg, Medela, Pukka, KongWalther, Lavinde Copenhagen, Zenz og Bbhugme.

God service og billig levering hos buump

Når du skal på udkig efter produkter, som du og din baby har brug for på buump, er du altid i gode hænder. Vi hjælper dig altid gerne, hvis du skulle have spørgsmål eller lignende og vi garanterer vores kunder har førsteprioritet. Du er mere end velkommen til at sende os en mail på kundeservice@buump.com, og vi vil gøre vores bedste for at svare hurtigst muligt. Eftersom vi er en dansk webshop, svarer vi hurtigt på kundehenvendelser – altid inden for 24 timer.

Vi sender normalt vores varer samme dag ved bestilling inden kl. 13 på hverdage. Ved køb over 495,- betaler vi fragten til pakkeshop, og ellers koster leveringen kun fra 35 kr. Bliver det bedre? Eventuelt se nærmere på vores mange andre produkter i vores bredde udvalg hos buump. Vi garanterer at vi har alt det nødvendige du og din baby har brug for til den tid i går i møde.

Skulle du nogensinde fortryde et køb, så har vi udvidet den almindelige returret til hele 60 dage. Du kan endda få 10% rabat på dit første køb ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi glæder os til at høre fra dig!

Relateret Artikler

Få hjælp til familiesammenføring

Få hjælp til familiesammenføring

Der er mange organisationer, der kan hjælpe med familiesammenføring i Danmark. Nogle af disse omfatter: Nogle af disse er: Dansk Flygtningehjælp: Dansk Flygtningehjælp (DRC) er en privat, uafhængig non-profit organisation, der arbejder på vegne af flygtninge og...

Overvejer du at blive selvstændig?

Overvejer du at blive selvstændig?

Har du længe drømt om at starte din egen virksomhed og blive din egen chef? Der kan være mange overvejelser forbundet med sådan en beslutning, da det især kræver, at man er motiveret og er spækket med et ekstra lag overskud. Men hvor der er vilje, er der vej. En god...

Overvejelser inden du kører på bilferie

Overvejelser inden du kører på bilferie

Der er ikke noget bedre end at komme ud over den danske grænse. At gribe friheden med begge hænder og bare køre derhen hvor du vil – når du vil. Det er netop dét der gør, at bilferier er så befriende og hyggelige. Dog kan der også komme nogle bekymringer, og friheden...