Alt fra kogebøger til lydbøger – tales

Er du til hæsblæsende spænding med en twist af sci-fi? Maze Runner leverer en læseoplevelse ud over det sædvanlige, hvor der er fart på fra start til slut. Hos den populære bogportal tales har du både mulighed for at bestille den som alm. bog, e-bog eller lydbog. Du finder også et væld af andre genrer heriblandt kogebøger og krimier.

Tilmeld dig tales appen på tales.dk, og oplev yderligere fordele.

Maze Runner kombinerer spænding med sci-fi

Maze Runner var oprindeligt en trilogi, men der er yderligere blevet skrevet et par ekstra bøger, der går lidt mere i dybden med det fascinerende univers, som bøgerne foregår i. En gruppe af unge mennesker er på mystisk vis transporteret hen til en sci-fi labyrint, hvor de kæmper for at overleve. Vi følger deres daglige kamp for overlevelse samt undersøgelse af, hvad der er bag det hele.

James Dashner, der er forfatteren bag Maze Runner, har ramt plet. De højtelskede bøger er udgivet i hele Verden og er genremæssigt en kombination af sci-fi, YA og thriller. Som læser er man tæt inde på de spørgsmål, som gruppen stiller, og deres kamp for at få svar på formålet. Fordi forklaringer hænger ikke just på træerne i den skræmmende labyrint.

Hvis du elsker spænding og velskabte verdener, så giv Maze Runner et forsøg. På tales.dk vælger du selv, om du ønsker at nyde oplevelsen i form af en e-bog, lydbog eller ganske almindelig bog. Uanset hvad får du den bedste service.

Glæd dig til at opleve spænding i verdensklasse, der også er filmatiseret. På tales.dk har du mulighed for at købe alle Maze Runner bøger til nogle af markedets bedste priser og med dag til dag-levering.

Kogebøger til enhver madglad dansker!

Hos tales skal det ikke kun handle om spænding og mystik. Du finder også et af landets bedste udvalg inden for kogebøger. Læs dig klog på “Grøn Aftensmad”, eller hvordan du får flere “Kålhydrater” ind i hverdagen. Alle de populære titler er tilgængelige på tales.dk.

Kigger du efter vegetariske kogebøger? Hos tales tilbyder de også et bredt udvalg af kogebøger med fokus på grønne ingredienser. Vegetariske kogebøger gør det meget nemmere at tænke de grønne vaner ind i hverdagen. Du finder selvfølgelig de kendte ikoner som Jamie Oliver, Meyer m.m. i kataloget af spændende og unikke kogebøger hos tales. Glæd dig til at imponere familie og gæster med gastronomi i særklasse.