Automatisk kladde

Står du og leder efter den perfekte stegepande på netop 24 cm til lige netop din madlavning, så er du kommet til det helt rette sted. Lige nu tilbyder www.gourmentshoppen.dk en stegepande på 24 cm. Find en stegepande i 24 cm her, på deres hjemmeside www.gourmentshoppen.dk.

Populær stegepande

De tilbyder som sagt en stegepande 24 cm. Denne stegepande er perfekt til tilberedning af alle slags retter. Konstruktionen af støbt aluminium sikrer en jævn varmefordeling, mens den non-stick-belægning betyder, at din mad ikke klæber fast til panden. Det aftagelige håndtag betyder, at du kan brune kød eller fisk på panden og derefter færdiggøre det i ovnen. Og når du ikke bruger den, kan håndtaget klikkes af, så panden fylder mindre i dit køkkenskab eller din skuffe. Smart og praktisk! Desuden blev denne stegepande tildelt den tyske designpris i 2017. Find allerede stegepanden nu på deres hjemmeside, www.gourmentshoppen.dk, eller find deres andre stegepander med samme funktion.

Så hvis du leder efter en stegepande 24 cm, der er sikker at bruge i nærheden af børn, er netop denne 24 cm lange  stegepande et godt valg. Håndtaget kan fjernes, når panden er på komfuret, hvilket forhindrer små børn i at nå den varme pande. Desuden gør den non-stick-overfladen den nem at rengøre. Og dermed ikke besværligt at have med at gøre. Stegepanden vil forbedre dine madlavning og opvaskning.

Pas på dine børn

Stegepanden er et vigtigt element for mange hjemmekokke. Den er alsidig og kan bruges til alt fra at stege æg til at stege kød. Men når det kommer til sikkerhed, kan stegepanden være en fare, hvis den ikke bruges korrekt. Grundet det kan være nemt for børn at vælte panden.

For at undgå ulykker skal du altid fjerne håndtaget fra stegepanden, når du laver mad på komfuret. Dette forhindrer, at håndtaget stikker ud og bliver en potentiel fare for små børn eller kæledyr. Og lige præcis denne stegepande 24 cm, er det bedste redskab til at passe på dine børn, grundet det aftagelige hånd. Der dermed også giver en fleksibilitet i dit køkken, da håndtaget kan lægges et andet sted hen, end sammen med panden. Dette gør den mere praktisk.