Badminton efterskole – Skab minder for livet

Syntes du også at badminton er en af de fedeste og mest udfordrende spil i hele verden? Hvorfor så ikke tage på badminton efterskole? Badminton er et sjovt spil, der kræver meget selvdisciplin og træning. På en badminton efterskole får du et tilbud om at spille badminton på alle niveauer. Du vil blive trænet af højtuddannede trænere, som kender til gamer og har massere af erfaring og dyrket sporten i mange år på topplan. Ikke kun som spiller, men også som trænere. Træningen på efterskolen vil blive tilrettelagt med henblik på at udvikle, den enkelte spiller mest muligt. Det gælder uanset niveauet, hvilket også betyder at du får det mest optimale ud af din træning. Ønsker du derfor et helt unikt år, hvor du kombinere skole og idræt? Så skal du med sikkerhed tage på en badminton efterskole. Det er et år du aldrig kommer til at glemme.

Hvad består badminton af på en badminton efterskole?

En badminton efterskole er spækket med massere af træning, stævner og andre fede arrangementer. Du kommer til at træne 4 gange om ugen og derfor er der rig mulighed for at udvikle sig som spiller. I løbet af året vil du udvikle dine evner som badmintonspiller, både teknisk, taktisk, fysisk og psykisk. Du får nogle kompetente undervisere, der har uddannelse på højeste niveau. Så vil meget af træningen også være individuelt tilrettelagt for at udvikle den enkelte person så meget som muligt. Badmintonlinjen deltager i 5-6 individuelle turneringer, der enten bliver afholdt på skolen eller eksterne turneringer. Der bliver også spillet turneringer mod andre efterskoler. Dette er bare nogle af de ting, som du får på badminton efterskole.

Få venner for livet på badminton efterskole

Ønsker man at gå på badminton efterskole, er det selvfølgelig fordi, at man har et ønske om dykke ned i sporten. Man vælger også en badminton efterskole for at få et intensivt skoleforløb, hvor man oplever alt sammen med sine skolekammerater og lærerstab. En efterskole med badminton er derfor helt perfekt til dig, som ønsker at udvikle dine sports-skills, men også for dig, som ønsker at skabe venner for livet. Du vil derfor ikke fortryde at du tog et år på en badminton efterskole.