Bivoks papir – kun fantasien sætter grænser

24. november 2020

Reklame

Sponseret indlæg

Ønsker du at fremstille dine egne lys, lave din egen base til make-up eller behandle din træoverflader med et naturligt produkt? Så bør du tage et kig på de mange muligheder, der er med bivoks papir.

Gennem de sidste par år er der opstået utrolig meget opmærksomhed omkring det skønne naturprodukt bivoks. Bivoks papir har utrolig mange anvendelsesmuligheder, og i Danmark har vi god mulighed for at få bivoks papir i den allerbedste kvalitet.

En af de mange muligheder som bivoks byder på er, at det er perfekt til at fremstille kosmetik produkter af. Du kan bl.a. lave dine egne cremer, læbepomader, salver osv. En af grundene til at bivoks papir fungerer godt som base i kosmetik er, at bivoks ikke optages i kroppen, og derfor er det også sikkert at bruge til børn og babyer. Modsat honning, er bivoks papir opvarmet af flere omgange i rensningsprocessen, hvilket gør, at alle skadelige bakterier dør. Skulle det derfor ske, at dit barn kommer til at indtage nogle af dine kosmetiske produkter, der har en bivoks base, sker der ikke noget ved det. Idet kroppen ikke optager bivoks, vil det nemlig bare komme ud af den anden ende. Bivoks har derudover også en antibakteriel virkning.

Hvis dette lyder som et produkt, du skal forsøge dig med, så finder du her et stort udvalg af bivoks papir.

Få pæne træoverflader med bivoks papir

Bivoks papir kan også bruges til behandling af træoverflader. Det er særdeles brugervenligt og hjælper med at beskytte træet mod udtørring. Det har en vandafvisende effekt og så tilføjer det en lidt mørkere farve til træet. Du kan anvende bivoks papir på ubehandlet, ludbehandlet og olieret træ.

Alt du skal gøre, er at tage den rå bivoks og varm den i dine hænder. Herefter kan du smøre den ud på bl.a. din bordplade. Ved at smøre bivoks på bordpladen, bliver dit bord mere modstandsdygtigt, og dermed kan det tåle hårdere slid. Det er perfekt til dig med små børn, som stadig ikke helt forstår at passe på tingene. Således skal du altså ikke bekymre dig om ridser og skrammer hele tiden.

Bivoks kan altså ordne en hel del i hjemmet, og du kan med god samvittighed kaste dig ud i de mange muligheder i dette produkt.

Relateret Artikler

Slew drives – roterer langsomt

Slew drives – roterer langsomt

Har du noget, som skal rotere langsomt? Så skal du have fat i et slewdrive. Med slew drives kan din maskine roterer med max 1 omdrejning i minuttet. Slew drives er en alsidig løsning med mange muligheder, som kan bruges til både horisontal og vertikal montering. Slew...

Skal bilen gøres forårsklar? Sådan gør du

Skal bilen gøres forårsklar? Sådan gør du

Der er mange danske bilejere i Danmark, og det kan være svært at undvære en bil, når man først har mærket til den frihed, en bil kan give en. Når du har en bil, kan du nemt og hurtigt komme fra A til B, uden at du skal være afhængig af bus, tog eller noget helt...

Find inspiration med badeværelse udstilling

Find inspiration med badeværelse udstilling

Mangler du inspiration til, hvordan det nye badeværelse skal se ud? Kunne du godt tænke dig at se på materialer og møbler, som skal pryde dit badeværelse? Dette kan nu lade sig gøre med en badeværelse udstilling. Du kan nemlig komme ind på 400 kvm badeværelse...