Bliv autorisation læge

Kunne du tænke dig at arbejde i et nordisk land? Der er en nem måde at få den rigtige tilladelse på! Du studerer medicin i dit hjemland og ønsker at udvide dine karrieremuligheder ved at komme ud i verden. Du kan selvfølgelig søge efter midlertidige jobmuligheder her hos VikTeam i Norden, men hvis du altid har drømt om at flytte til udlandet for at finde arbejde som færdiguddannet læge, er der også en nemmere vej. Med dette får du også mulighed for at blive autorisation læge. Hvis det derfor lyder som noget for dig, så skynd dig ind på siden lige nu og læs mere omkring det at være autorisation læge. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Bliv autorisation læge indenfor Europa

De nordiske lande er nemlig medlem af både Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og Den Europæiske Union (EU), hvilket betyder, at når du afslutter din lægeuddannelse i et af disse lande, bliver du automatisk berettiget til fuld lægepraksis i alle fire lande. Det er uden tvivl praktisk – det sparer tid og penge på komplicerede procedurer for genindrejse.

Autorisation læge – mange jobmuligheder

De fleste autoriserede læger, sygeplejersker og andet sundhedspersonale fra EØS- og EU-lande kan arbejde i alle de ovennævnte nordiske lande uden særlige tilladelser eller restriktioner. Hvis du er en autoriseret læge fra lande uden for EØS og EU, afhænger det af dit lands forhold til et eller flere af disse lande. Vi hjælper dig med at finde ud af præcis, hvordan situationen er for lægeuddannede, der ønsker at benytte sig af denne mulighed. Der er også masser af jobmuligheder i de nordiske lande for autoriserede læger. Du kan arbejde som fastansat eller midlertidig ansat på hospitaler og andre sundhedsinstitutioner. Der er også jobmuligheder i den private sektor – det kan f.eks. være praksis med den enkelte læges egne patienter, arbejde inden for forebyggende sundhedstjenester (f.eks. arbejdsmedicin), hjælpe på apoteker eller udvikle din egen lille virksomhed som praktiserende læge eller speciallæge. Der er derfor utroligt mange muligheder når det kommer til at blive autorisation læge. Skynd dig derfor ind på siden lige nu og læs mere omkring det at blive autorisation læge.