Bosphorus smykker – Smykker med en stor betydning

Når det kommer til smykker, så er der et ekstremt stort marked, men der er ikke noget, der kan måle sig med Bosphorus smykker. De er alle håndlavet i almindeligt sølv, forgyld sølv eller oxideret sølv. Smykkerne er lavet med inspiration i de mellemøstlige geometriske mønstre kombineret med den skandinaviske enkelthed som er meget moderne. Så ankommer smykkerne i en flot lille rund æske, som man med fordel kan gemme og opbevare smykkerne i eller evt. have stående fremme som pynt. Bosphorus smykker er til dig, som har et ønsker om at skille sig ud fra mængden, hvilket er muligt med de meget ikoniske mønstre som smykkerne byder på. Gå derfor ind i det store udvalg og få fat i nogle smykker fra Bosphorus smykker. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Stor betydning i Bosphorus smykker

Hele ideen bag Bosphorus smykker er at bringe mennesker og kultur sammen ved at fremhæve skønheden i det forskellige, men på samme tid den fælles menneskelighed. Smykkernes ikoniske mønstre har fået et moderne løft og designet er så perfekt en kombination af det det mellemøstlige og Skandinavien. Smykkerne er blevet fremstillet i en meget fin kvalitets sølv, som har et mat eller blank finish og kan fås forgyldt, belagt med et dobbeltlag 18kt. guld eller i en sort farve med antik oxideret sølv. Nogle af smykkerne indeholder endda en sten fra det funklende Zirkonia og enkelte modeller kan også fås i massiv 14 karat guld med ægte diamanter. Der er derfor mange smykker at vælge i mellem, som kan være med til at sætte prikken over i’et i ethvert outfit.

Bosphorus smykker – Køb dem med stor samvittighed

alle kollektionerne fra Bosphorus smykker er blevet skabt på en etik måde, hvor der har været stor omtanke for både medarbejdere og miljøet. Hele visionen, som ligger bag brandet er at bringe forskellige mennesker og kulturer sammen i alles forskelligheder. Kvinden, der står bag Bosphorus smykker hedder Ayse Turan og hun går ind for at støtte lokale entusiaster, som arbejder for tværkulturel fred og forståelse. Det kan man også tydeligt se i Bosphorus smykker. Skynd dig derfor ind i udvalget og find nogle smykker, der passer til dig.