Danmarks næststørste by

I Danmarks andenstørste by med over 350.000 indbyggere i Aarhus Kommune venter dig storbyoplevelser af international høj kvalitet, og det er altså uanset om du er til besøg på attraktioner, søger lækker gastronomi, moderne arkitektur eller skønne aktiviteter som hyggelige events, shopping eller sjov og action.

Naturen i Aarhus

I Aarhus er det rigeligt med muligheder for aktivitet i al slags vejr – hele året rundt. Den smukke by er fyldt med tilbud, hvor du kan opleve og lære rigtigt meget om miljøet og naturen, samtidig med at du får massere af glæde af de grønne områder. Du vil kunne finde mange steder i Aarhus som bl.a. naturstier, legepladser, fiske spots og meget andet – alt som er med til at gøre et aktivt friluftsliv endnu mere attraktivt og spændende. Naturen er til stede overalt i Aarhus eftersom byen er tæt omkranset af skov og strand. Inde i selve byen er der massere af parker og små oaser, hvilket er helt perfekt til en god vandre- eller løbetur. Få pulsen op og oplev det grønne Aarhus ved at udforske nye ruter. Du kan eventuelt genfinde dine favorit stedet eller kaste dig ud i det og se hvor du ender. En cykeltur til Marselisborg Slot, op ad kysten ved Risskov eller rundt om Brabrand Søen.

Hvad end du er til lange gåture eller løbeture under lysegrønne trækroner, overnatninger i det fri eller picnicture til fortryllende sølandskaber, gemmer Aarhus på nogle helt igennem unikke naturområder.

Attraktioner

Om du ønsker at besøge de mest populære attraktioner, små og ukendte, eller søger specielle kulturoplevelser, vil du i Aarhus kunne finde noget, der sten sikkert passer til netop din smag. Tag selv et kig.

Disse er nogle af de mest populære seværdigheder i Aarhus:

– Den Gamle By

– ARoS Aarhus Kunstmuseum

– Marselisborg Dyrehave

– Musikhuset Aarhus

– Tivoli Friheden

– Marselisborg Slot

– Botanisk Have og Væksthusene

– Moesgaard Museum

– Dokk1

– Møllestien

– Aarhus Domkirke

– Salling Rooftop

– Havnebadet

– Den uendelige bro