Derfor behøver du en dørpumpe

20. juli 2022

Sponseret indlæg

Grundlæggende er en dørpumpe en enhed, der lukker en dør automatisk, enten efter den åbner mekanisk, eller efter at nogen har åbnet den manuelt. I henhold til gældende regler skal de monteres på eventuelle branddøre, for at sikre at døren altid lukker korrekt efter åbning.

Brug dørpumpe på denne måde

Dørpumper fås i alle prisklasser, lige fra budget til den dyre side med forskellige slags funktioner. De kan monteres på mange forskellige dørtyper, herunder både manuelle og automatiske døre. En dørpumpe kan gavne dig på forskellige måder.

Der findes mange forskellige typer dørpumper, inklusive skjulte enheder, så hvis din bekymring er at opretholde rene og moderne linjer uden at have mekanismen synlig, så er der helt sikkert en type tilgængelig for dig og til enhver smag.

Branddøre udgør en vigtig del af en bygnings brandsektion og skal lukkes i tilfælde af brand. En dørpumpe sørger for, at døren lukker automatisk, efter den er blevet åbnet og er derfor vigtig.

De fleste dørpumper har en form for kontrol over den kraft og hastighed, hvormed døren lukker. Denne pude er især afgørende på særligt tunge døre, da lukkehastigheden kan forhindre en skade på fx et barn.

Det er også en god ting at døren ikke åbner eller lukker for hurtigt. Igen kan dette være med til at forhindre unødvendige skader.

Andre ting at overveje

En dørpumpe vil sikre, at din indgangsdør er lukket forsvarligt, efter at nogen har passeret den. Dette forhindrer din ejendom i at blive efterladt sårbar over for tyve eller forhindre uautoriseret adgang.

Det er især vigtigt at montere den rigtige dørpumpe på døre med adgangskontrol. En dørpumpe vil sikre, at døren vender tilbage til den lukkede position efter åbning, hvilket gør at man konstant er sikret i, at der ikke vil ske en form for tyveri eller andet.

Relateret Artikler

Gode råd til lastbilchaufføren

Gode råd til lastbilchaufføren

I en hverdag som lastbilchauffør, er der en masse forskellige ting, der sommetider kan være lidt svære. Det er nemlig ikke altid helt nemt at skulle køre en helt masse kilometer i dette store køretøj hver dag. Du kan læse videre her for at finde gode råd til hverdagen...

Pixojet, 1000-vis af danskeres foretrukne blæk- & tonerleverandør

Pixojet, 1000-vis af danskeres foretrukne blæk- & tonerleverandør

Ringer ’Pixojet’ ingen klokker hos dig? Så er det vist på tide at stifte bekendtskab med den pågældende danske webshop - særligt hvis du har en printer, hvis driftsomkostningerne du finder unødvendigt høje. Pixojet er én af Danmarks mest anerkendte og førende online...

Diamanter har flere anvendelsesmuligheder

Diamanter har flere anvendelsesmuligheder

Det siges, at diamanter er en kvindes bedste ven. Og det er måske også derfor, at der produceres det ene smukke smykke efter det andet prydet med de mest brillerende diamanter. Det kan være i alt fra fingerringe og øreringe til vedhæng på halskæder og armbånd. Mange...