Derfor burde du overveje telavox til dit firma

29. november 2021

Reklame

Sponseret indlæg

Det kan være svært at holde styr på alle de forskellige kommunikationsmuligheder, der er i firmaet. Mange bruger forskellige tjenester, og der kan opstå problemer, når man ikke har samlet det hele på et sted. Derfor kan det som firma være en rigtig god idé at skifte fra dårlige kommunikationsmuligheder, til et firma, der kan samle alle tjenester.

Hvis du i dit firma, har brug for en ny telefonservice, der også står for chat, video og omstilling, kan du med fordel skifte til telavox.

 

Hav god kommunikation på arbejdspladsen

Som firmaejer kan det være smart at undersøge hvilke ting, man kan effektivisere for at få mest ud af sine ansatte. Særligt på den interne kommunikation, kan der være mange ting at tage op. Da man umuligt kan udføre et ordentligt stykke arbejde uden at snakke med nogen, er man nødt til at have god kommunikation på arbejdspladsen.

Mange arbejdspladser falder i ineffektivitetsproblemer igennem mail. Der går rigtig lang tid på at sende mails rundt og svare på andre tjenester, og det hele bliver noget rod. Sørg for at have alle dine kommunikationsmuligheder samlet i dit firma. Du kunne med fordel overveje et firma som telavox.

Televox står for at samle alt kommunikation på din arbejdsplads. Du behøver ikke gøre noget. Med telavox kan du læne dig tilbage og se hvordan dit firma bliver mere effektivt fra den ene dag til den anden. Udforsk mulighederne i televox her.

 

Chat er vigtigt til de mindre opgaver

Mange firmaer bruger mail som sin primære kommunikationsmulighed, men det er ikke altid godt. Hvis der er noget der skal gå hurtigt, er det ikke altid smart at bruge mail. Mail er upraktisk og langsomt program. Det kan i langt højere grad betale sig i sådan en situation at bruge en chat funktion.

Med televox’s chatfunktion kan dine ansatte let snakke med hinanden uden at skulle sidde med en bunke mails, der ikke er styr på.

 

Arbejd hjemmefra med videochat

Efter corona-epidemien har vi fundet ud af hvor meget arbejde, man kan lave hjemmefra. Man behøver ikke længere være i samme lokale, når man skal holde møde. Med televox videochatfunktion kan man nemlig sidde derhjemme på sit hjemmekontor og være ligeså effektiv, som man ville være på arbejdet.

Relateret Artikler

Gode grunde til at have en dørtelefon

Gode grunde til at have en dørtelefon

Gode grunde til at have en dørtelefon Det er måske ikke alle mennesker, som lige har overvejet forskellen på at eje en almindelig ringeklokke, og så at have en dørtelefon. Det er nok de færreste, som ikke har én af delene, men det er muligt at nogle mennesker...

Sådan kan du pifte dit hjem op ved hjælp af LED lys

Sådan kan du pifte dit hjem op ved hjælp af LED lys

Synes du, at din bolig mangler et eller andet for at fremstå fuldendt? Noget der lige kan sætte den sidste prik over i’et? Der foreligger mange muligheder her, og en af dem er LED lys. Du har med garanti hørt om denne type belysning før. Men vidste du, at du kan bruge...

Hvad er hemmeligheden bag en succesfuld café i dit bageri?

Hvad er hemmeligheden bag en succesfuld café i dit bageri?

Hvis du driver en café sammen med dit bageri, gør du helt sikkert alt det, du kan for at tiltrække og fastholde kunder. Dine kunder er dit livsgrundlag, og derfor handler det om at byde dem varmt velkommen i nogle gode rammer, så de får lyst til at komme indenfor og...