Derfor skal du købe en Samshield ridehjelm hos Gymnastik og Ridesport

29. december 2021

Sponseret indlæg

Danmarks største Samshield forhandler er Gymnastik og Ridesport.

Leder du efter en ny og lækker Samshield ridehjelm. Eller vil du gerne selv designe din helt egen Samshield ridehjelm ? Jamen så er Gymnastik og Ridesport stedet med det største udvalg og hos os har du mulighed for at designe din helt egen Samshield ridehjelm, uanset om den skal laves med sten, læder, croco, glossy eller noget helt andet på toppen. Vi hjælper dig med at få laget din drømme ridehjelm til træning eller måske skal det være din nye stævne ridehjelm ?

 

 

Vi har både de helt almindlige Samshield ridehjelme men du finder også de populære miss shield ridehjelme fra Samshield hos Gymnastik og Ridesport.

Miss Shield er en ridehjelm med en bred skygge på fronten.

 

 

Du finder dem både på gymnastikogridesport.dk men også i vores rigtige rideudstyrsbutik hvor du naturligvis finder alle de bedste mærker på ét sted.

Lad os hjælpe dig med at finde din drømme ridehjelm fra Samshield hos Danmarks største forhandler af Samshield.

 

Hvilke Samshield ridehjelm typer har vi hos Gymnastik og Ridesport ?

Du finder altid DK´s største udvalg af Samshield ridehjelme hos os.

Vi har bl.a. de lækre og populære Miss Shield ridehjelme fra Samshield. Vi har naturligvis også ridehjelme fra Samshield med den normale skygge.

Vil du have din nye Samshield ridehjelm med glossy, alcantara, shadowmatt eller sten ? Så har vi altid noget at byde på hos Gymnastik og Ridesport. Du finder ikke bare DK´s største udvalg i ridehjelme fra Samshield – Du finder også personale der ren faktisk ved noget om de lækre hjelme fra Samshield. Vi ved hvordan de er lavet, hvor de er lavet og hvorfor en Samshield ridehjelm er en sikker ridehjelm.

Alle vores ridehjelme er naturligvis godkendt efter de nyeste standarder i DK.

 

Vi har ikke bare det største udvalg i ridehjelme fra Samshield ?

Nej vi har også det største udvalg i jakker, ridebukser, ridetights, handsker, stævnejakker og meget meget mere fra Samshield.

Du finder altid de nyeste modeller og farver fra Samshield hos Gymnastik og Ridesport Både til børn og voksne.

Kom forbi butikken eller ring til os hvis du har spørgsmål til de fede produkter fra Samshield

Slå et smut forbi butikken eller ring til vores kundeservice på 75135151 – Hvis vi skal hjælpe dig.

 

Relateret Artikler

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Hvis du står og har mistet en du holder af, er det vigtig du inden ikke alt for længe, får kontaktet en bedemand. Bedemænd står klar over hele landet til at hjælpe. Læs med videre og du får tre punkter, som forhåbentlig kan være en hjælp til forberedelse af besøget...

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Du kender det sikkert. Hjemmet er blevet indrettet med møbler, tæpper og belysning, men det er som om, der mangler noget. Det kan være, at der føles en smule tomt, hvilket i mange tilfælde kan skyldes, at dine vægge mangler at blive udsmykket. Hvis man ikke har...

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Du kan få flasker uden plastik hos Natural Living, som forhandler miljøvenlige flasker i stål. Når du ønsker noget koldt at drikke i varmen, så kan du benytte en genanvendelig flaske fra danske AYA&IDA. Deres mange bæredygtige drikkeflasker kan du læse mere om på...