Det kan du opleve i Horsens

Går din næste familieferie til Horsens? Er du i den forbindelse på udkig efter nogle aktiviteter, i kan lave sammen som familie? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her giver vi dig nemlig en lille guide til, hvad du kan opleve i Horsens som børnefamilie. Så læs med og bliv klogere, eller se her for endnu mere information om byens muligheder.

Splitte mine bramsejl – tag på skattejagt i Horsens!

Noget af det, måske, fedeste, du kan opleve sammen med dine børn i Horsens, er en vaskeægte skattejagt! Vælger du at tage dine børn med på netop denne skattejagt, kan du opleve byen på en helt ny og sjov måde. For hvor mange vinduer var det egentligt, at vandtårnet fra 1913 havde? Og hvem har tegnet Horsens Museum? Det er begge spørgsmål, du får svar på undervejs. Det er den perfekte aktivitet for eventyrlystne børn og voksne, og præmien er den eftertragtede Horsens guldmedalje. Dine børn vil helt sikker ikke glemme den dag, de rendte rundt med et sørøverkort i Horsens midtby, så lad dem endelig ikke gå glip af den oplevelse!

Hop løs på hoppepuder i Horsens

Hvis du er forælder, kan du helt sikkert nikke genkendende til, at glade børn giver glade forældre. Og noget af det, der virkelig kan gøre børn glade, er kæmpestore legepladser og hoppepuder. Heldigvis finder du rigtig mange legepladser i Horsens og omegn, og det er blot én af mange grunde til, hvorfor en endagstur eller miniferie til Horsens er en super god idé for dig med børn. Book din tur allerede i dag – der er ligeledes mange forskellige overnatningsmuligheder at vælge imellem, så i finder helt sikkert noget, der matcher netop jeres behov.