Dette kan du forvente, hvis du vælger erhvervsleasing af firmabilen

Hvis i skal have nye firmabiler til virksomheden, kan det være en god mulighed at overveje, om erhvervsleasing kunne være noget for jer. Dette er nemlig en løsning, som kan give jer en række forskellige fordele, som uden tvivl vil kunne gavne virksomheden – læs videre her for at finde ud af, hvad disse er.

Service er ofte inkluderet i prisen

Der er mange ting der er smarte, når det kommer til erhvervsleasing af firmabilen. En af dem er, at service ofte vil være inkluderet i den månedlige ydelse, som skal betales hver måned. Hvis der for eksempel skal skiftes blybatteri, vil det altså være noget, som allerede er dækket af den pris, som i hver måned skal betale for at lease bilen.

Det gør, at i faktisk slet ikke skal være bekymrede for uforudsigelige afgifter, som der ofte kan forekomme ved service af biler. På den måde kan det altså give jer budgetsikkerhed og forudsigelighed, som i bare ikke vil få, hvis i køber firmabilen frem for at lease.

Intet besvær, når bilen skal væk

Noget der også ofte kan være lidt uoverskueligt ved firmabiler er, at der som oftest vil være et stort værditab samt besvær med at komme af med dem, når de ikke længere skal bruges. Dette er rent faktisk også noget, som I ikke skal bekymre jer om, når i får erhvervsleaset den nye firmabil til virksomheden.

Når den leasingperiode der er skrevet under på udløber, skal i ikke gøre andet end at aflevere firmabilen til leasingfirmaet, som i har leaset fra. Så tager de den nemlig tilbage og benytter den oftest til en ny leasingaftale – så det er altså rigtigt nemt, når i igen skal af med firmabilen. Dette er altså hvad du kan forvente, hvis du erhvervsleaser firmabilen.