Dette kan du forvente, hvis du vælger erhvervsleasing af firmabilen

21. marts 2022

Sponseret indlæg

Hvis i skal have nye firmabiler til virksomheden, kan det være en god mulighed at overveje, om erhvervsleasing kunne være noget for jer. Dette er nemlig en løsning, som kan give jer en række forskellige fordele, som uden tvivl vil kunne gavne virksomheden – læs videre her for at finde ud af, hvad disse er.

Service er ofte inkluderet i prisen

Der er mange ting der er smarte, når det kommer til erhvervsleasing af firmabilen. En af dem er, at service ofte vil være inkluderet i den månedlige ydelse, som skal betales hver måned. Hvis der for eksempel skal skiftes blybatteri, vil det altså være noget, som allerede er dækket af den pris, som i hver måned skal betale for at lease bilen.

Det gør, at i faktisk slet ikke skal være bekymrede for uforudsigelige afgifter, som der ofte kan forekomme ved service af biler. På den måde kan det altså give jer budgetsikkerhed og forudsigelighed, som i bare ikke vil få, hvis i køber firmabilen frem for at lease.

Intet besvær, når bilen skal væk

Noget der også ofte kan være lidt uoverskueligt ved firmabiler er, at der som oftest vil være et stort værditab samt besvær med at komme af med dem, når de ikke længere skal bruges. Dette er rent faktisk også noget, som I ikke skal bekymre jer om, når i får erhvervsleaset den nye firmabil til virksomheden.

Når den leasingperiode der er skrevet under på udløber, skal i ikke gøre andet end at aflevere firmabilen til leasingfirmaet, som i har leaset fra. Så tager de den nemlig tilbage og benytter den oftest til en ny leasingaftale – så det er altså rigtigt nemt, når i igen skal af med firmabilen. Dette er altså hvad du kan forvente, hvis du erhvervsleaser firmabilen.

Relateret Artikler

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Hvis du står og har mistet en du holder af, er det vigtig du inden ikke alt for længe, får kontaktet en bedemand. Bedemænd står klar over hele landet til at hjælpe. Læs med videre og du får tre punkter, som forhåbentlig kan være en hjælp til forberedelse af besøget...

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Du kender det sikkert. Hjemmet er blevet indrettet med møbler, tæpper og belysning, men det er som om, der mangler noget. Det kan være, at der føles en smule tomt, hvilket i mange tilfælde kan skyldes, at dine vægge mangler at blive udsmykket. Hvis man ikke har...

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Du kan få flasker uden plastik hos Natural Living, som forhandler miljøvenlige flasker i stål. Når du ønsker noget koldt at drikke i varmen, så kan du benytte en genanvendelig flaske fra danske AYA&IDA. Deres mange bæredygtige drikkeflasker kan du læse mere om på...