Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Du kan få flasker uden plastik hos Natural Living, som forhandler miljøvenlige flasker i stål. Når du ønsker noget koldt at drikke i varmen, så kan du benytte en genanvendelig flaske fra danske AYA&IDA. Deres mange bæredygtige drikkeflasker kan du læse mere om på hjemmesiden og webshoppen, www.naturalliving.dk. På webshoppen kan du også se deres store udvalg af madkasser.

Hjælp miljøet med drikkeflasker fra Natural Living

En genanvendelig flaske er bedre for miljøet, da du dermed kan bruge den flere gange. Virksomheden har forskellige bæredygtige drikkeflasker, hvilket gør at du har muligheden for at få slukket tørsten på miljøvenlig vis. Deres drikkeflasker fra mærket AYA&IDA holder vandet koldt i op til 24 timer og kan holde dine varme drikke klar i 12 timer. Det er specielt smart, når man er på farten. Flaskerne fås i mange flotte farver og i fire forskellige størrelser. Der er 350 ml., 500 ml., 750 ml. og 1 liter. Der er tilmed drikkeflasker, som er mere fordelagtige for de mindste, da de har et indbygget sugerør. AYA&IDA er et dansk familieejet firma, hvis mission er at hjælpe de kommende generationer med at få opnå bedre muligheder. Ønsker du at undgå plastik- og engangsflasker, kan du i stedet medbringe genanvendelige beholdere fra Natural Living i høj kvalitet. De er produceret i rustfrit stål og holder godt på både kolde og varme drikke. Er du ofte på farten, så kan du med fordel medbringe dem, uanset hvad du foretrækker at drikke. De er fødevaregodkendt og udviklet, så der hverken modtages eller afgives smag. Derudover sælger de også nogle fine drikkeflasker i kobber, der holder vandet naturligt koldt.

Find madkasser i kvalitetsstål til madpakkerne

Natural Living har forskellige madkasser i stål, som er smarte til at opbevare børnenes mad i. De hverken tager eller giver smag, og kasserne er alle fremstillet af fødevaregodkendt stål. Derudover indeholder de ikke nogen problematiske eller hormonforstyrrende stoffer. Det betyder, at du trygt kan bruge dem dagligt til hele familien og opbevare både kold og varm mad. Virksomheden har et godt sortiment af miljøvenlige og praktiske madkasser i rustfrit stål, som er udviklet til at blive brugt ofte. Madkasserne fås i flere varianter i ét eller flere lag. Derudover er de nemme at vedligeholde, kan nemt rengøres i hånden samt tåler brug i opvaskemaskinen. Når du køber madkasser eller andre af deres lækre produkter, får du fri fragt for over 399 kr., og levering af varerne er inden for 1-3 dage. De har en god vurdering på Trustpilot med en gennemsnitsscore på 4,7. Webshoppen har fokus på kvalitet fremfor kvantitet og stor gennemsigtighed. Virksomheden mener, at det skal være nemt at vælge bæredygtige og miljøvenlige produkter til en grønnere livsstil.