Dungeons & Dragons 5th Edition – Et fantastisk eventyr!

Elsker du at spille fede brætspil? Er du en garvet rollespilentusiast? Eller trænger du til et fantastisk eventyr? Så bør du anskaffe dig Dungeons & Dragons 5th Edition!

Dungeons & Dragons er et legendarisk bordrollespil som giver dig et fantastisk eventyr lige hvornår og hvor du vil. Det populære spil blev skabt tilbage i 1970 af Gary Gygax og Dave Arneson og firmaet Tactical Studies Rules. Dungeons & Dragons har spillet en kæmpe rolle i historien om rollespil og brætspil generelt, hvor det ikoniske spil har været inspiration for utallige spil, TV-serier og med mere.

Den nyeste udgave: Dungeons & Dragons 5th Edition

Dungeons & Dragons 5th edition er den nyeste version og spil fra den populære spilserie. Dungeons & Dragons 5th edition giver en fantastisk mulighed til at fordybe dig og dykke ned i et magisk univers, som kan opsluge dig fuldstændigt. Den femte version er yderst nemt at gå i gang med, og spillet er blevet gjort utroligt nemt at spille. Dette betyder, at man får den bedste og mest fremkommelig oplevelse når man vælger at Dungeons & Dragons 5th edition.

Dungeons & Dragons 5th edition indeholder en række bøger, som både kan hjælpe, men også optimere din spiloplevelse. En bog som ”Player’s Handbook” forklarer dig hvordan man spiller spillet og karakterdannelse, hvorimod, ”Monster Manual” beskriver de forskellige monstre, som heltene skal prøve at besejre. Sættet indeholder derudover også andre bøger, hvilket betyder, at størstedelen af spørgsmål og problematikker kan besvares/ordnes i disse bøger og manualer. Dette gælder også i Dungeons & Dragons 5th edition.

Selve Dungeons & Dragons spillets forløb

Dungeons & Dragons kan spilles af mellem 2-9 deltagere, men hvor det anbefales, at man er mellem 3-7 spillere. Aldersgruppen lyder på 12+ år, da spillet har en forholdsvis høj kompleksitet.

I selve spillet får hver spiller en bestemt spilkarakter, som fungerer som deres rolle igennem hele spillet. Hver karakter har særlige evner og karaktertræk som beskriver spilleren og dens rolle i spillet. Når roller og karakter er fastsat, kan spillet gå i gang. Det startes og styres af spillederen ”Dungeon Master’en”, som fortæller en historie og eventyr i en fantasiverden efter hans valg.

Den enkelte spiller i Dungeons & Dragons 5th edition kan opgradere og stige i rang i form af experience points, hvilket giver mulighed for at få nye og fede færdigheder og evner. Dungeons & Dragons 5th edition kan spilles på uendeligt mange måder, og er meget op til de enkelte deltagere og hvordan de har lyst til at gribe spillet an.