Dyrlæge Midtjylland – her kan dit kæledyr modtage tryg behandling

Det er rigtig klogt at tage sine kæledyr med til tjek ved dyrlæge Midtjylland. Som kæledyrsejer har man et stort ansvar for dets velbefindende. Dette ansvar kender alle ejere af et kæledyr til. Man påtager sig nemlig et ansvar for at holde sit kæledyr sundt og raskt, når man første gang tager det med hjem til sit hus. Som kæledyrsejer er man tæt knyttet til sit kæledyr, og dette er medarbejderne ved dyrlæge Midtjylland bevidste om. De er altid opmærksomme på det tætte bånd, der er mellem kæledyr og ejer. Når de undersøger og behandler kæledyr, har de således altid tid og lyst til at tage hensyn til alle parter. Hos klinikken holder de af dyr, hvorfor de altid gør alt, hvad de kan, for ethvert kæledyr. Omsorg, tryghed og faglig dygtighed er værdier, som klinikken ved danner gode rammer for behandlingsforløb. Ved dyrlæge Midtjylland er dit kæledyr i gode hænder.

Vaccination af hunde ved dyrlæge Midtjylland

Hunde kan blive vaccineret ved dyrlæge Midtjylland. Ifølge europæiske anbefalinger skal vaccination af hundehvalpe foregå, når de når en alder af 8-, 12- og 16 uger. Hvis hvalpens moder fik sine vaccinationer efter anbefalingerne, så bliver et “passivt immunforsvar” overført fra hende til sine hvalpe. Dette sker, når hvalpene i den første periode drikker hendes mælk. Det passive immunforsvar aftager med tiden, og det er ikke nok til fuldt at kunne beskytte en hvalp. Hunde vaccineres derfor for at bygge et “aktivt immunforsvar” op, som kan beskytte dem bedre end det passive. Den sidste vaccine, som hvalpe får, gives når de fylder 16 uger. Denne er afgørende for at sikre fuld beskyttelse. Den er desuden med til at nedbryde eventuelle rester af antistoffer fra hvalpenes moder. Efter hvalpen har modtaget den sidste af de tre basisvaccinationer, skal den vaccineres igen, når ét år er gået.

Operation ved dyrlæge Midtjylland

Dyrlæge Midtjylland ved, at man som ejer kan blive nervøs, hvis ens kæledyr skal opereres. Derfor gør de alt, hvad de kan, for at sikre, at ejere er trygge, hvis deres kæledyr skal opereres. De går meget op i at tale med kæledyrsejere, så de kan føle sig trygge gennem et eventuelt operationsforløb. Kæledyr undersøges altid grundigt inden behandling. På den måde kan de ved klinikken være bedst muligt forberedte på en operation og sikre sig, at der ikke opstår uventede situationer. Der er selvfølgelig aldrig noget, der er fuldstændig sikkert, men fordi klinikken er grundige og dygtige, gør de alt for at tage hensyn til, at alle kæledyr har unikke behov.