Få juridisk rådgivning til din skilsmisse

Står du efter beslutningen om skilsmisse og har brug for hjælp og rådgivning til din nye økonomiske situation? Hos Advodan tilbyder de juridisk rådgivning til skilsmisse, så de mange økonomiske konsekvenser kan blive overskueliggjort.

Vigtige økonomiske beslutninger

Da du sagde ’ja’ til din tidligere partner, og I gav hinanden ring på, var der nok ingen af jer, der regnede med, at det skulle ende ud i en skilsmisse. Desværre ender nogle ægteskaber, og ikke nok med at det kan være en svær beslutning og en hård periode følelsesmæssigt, så er der en række vigtige økonomiske spørgsmål, der skal tages stilling til. Det kan være en uoverskuelig omgang midt i krisen, og netop derfor bør I overveje at kontakte Advodan, der tilbyder juridisk rådgivning til skilsmisse.

Formuefællesskab eller ægtepagt om særeje?

Når I skal skilles, er det vigtigt at finde ud af, hvorvidt I indgik et formuefællesskab, da I blev gift. I så fald betyder en skilsmisse, at dette fællesskab ophører, hvorfor jeres fælles formue, også kaldet bodeling, skal gøres op og derefter fordeles mellem jer. Oprettede I ikke et formuefællesskab, men en ægtepagt om særeje, ser forholdene ganske anderledes ud, så der ikke nødvendigvis er en fælles formue at tage stilling til.

Rådgiver dig hele vejen

Ved skilsmisse dukker mange spørgsmål op. Skal en af jer blive boende i boligen, eller skal den sælges? Vil I beholde jeres egne pensioner eller dele dem med hinanden? Hvordan ser jeres forsikringer ud, og skal de opdeles? Hvordan bliver jeres nye skattesituation i forhold til fradrag? Har I børn, skal I nå til enighed om det praktiske vedrørende dem, og der skal tages stilling til eventuelt børnebidrag. Spørgsmålene er mange, og beslutningerne kan være svære at tage, og derfor er det ideelt at have en advokat med på sidelinjen, som kan rådgive jer gennem skilsmissen.