Få nye venner i Århus: besøg et socialt værested

Det kan være svært at finde venner og fælleskaber som ung. Når du fylder 18 år og bevæger dig op gennem 20’erne og starten af 30’erne, forandre dit liv sig markant, og det kan i denne periode være svært at finde og fastholde bekendtskaber, når alt omkring dig hele tiden skifter.

Det er ikke desto mindre vigtigt at have venner og meningsfulde bekendtskaber, og det er vigtigt at bruge tid med andre fra tid til anden. Ensomhed er en frygtelig følelse, og det er derfor værd at gøre en indsats for at undgå at havne i ensomhedens triste spiral.

Men hvordan får du venner i en ensformig dagligdag, hvor du ikke møder så mange nye mennesker? Det kan være svært, hvis du i forvejen er typen, der har svært at lære nye mennesker at kende, selvom du bor i en stor by som Århus.

Men det er som nævnt vigtigt at prøve, og du kan derfor overveje at besøge et socialt værested i Århus, hvor du vil have nemmere ved at møde nye mennesker og få nye venner.

Hvad er et socialt værested?

Et socialt værested handler om at være social. Et socialt værested er således et sted, hvor alle unge er velkomne til at kigge forbi for at møde nye mennesker. Her vil du møde ligesindede, der lige som dig leder efter nye bekendtskaber, og du vil derfor finde en åben og imødekommende stemning, hvor du kan hygge dig med menneskene omkring dig.

Her kan du komme og lave mad samme med dine nye bekendtskaber, du kan spille spil, snakke og generelt bare hygge dig med de søde mennesker omkring dig på det sociale værested.

Alt dette er gratis, og med flere mødedage om ugen, har du gode muligheder for at finde nye venner, når du har tid og lyst.