Få blødt vand netop i dag

19. juli 2022

Sponseret indlæg

Hvis du leder efter en blødtvandsløsning, der kan passe ind i selv de mindste rum, har Hydro@Home dig dækket dig. Med muligheder for separate harpiks- og salttanke samt en holder på hjul kan du tilpasse din opsætning, så du får mest muligt ud af den plads, du har til rådighed. Og med muligheden for at tilslutte afløb op til 5 meter væk fra og 2 meter over anlægget kan du være sikker på, at din blødvandsløsning vil fungere for dig – uanset hvordan dit hjem er indrettet. Hydro@Home adskiller sig fra andre blødvandssystemer, fordi det er godkendt til drikkevand i Danmark under den svenske KIWA-godkendelse. Det betyder, at du kan få den samme sikkerhed i dit private hjem, som du ville få med et professionelt system. Hydro@Home er et godt valg for dem, der ønsker blødt vand uden besværet med printplader eller anden avanceret elektronik, der kan give tekniske problemer. Den enkle installation og den større pålidelighed gør Hydro@Home til et godt valg for alle, der ønsker blødt vand. 

 

Blødt vand med klare fordele

Delta Water Engineerings blødvandsteknologi anvender en mindre harpiks med en ensartet størrelse. Det betyder, at den samlede harpiksoverflade, der er i tanken, er større end med konventionelle harpikser, da disse kan pakkes meget tættere sammen. Dette resulterer i et blødvandssystem med større kapacitet, da harpiksen er kombineret med et patenteret tankdesign, hvor harpiksen er komprimeret mellem to skærme. Deltas blødvandssystemer har derfor en kapacitet, der er langt større end et konventionelt blødgøringsanlæg. Skynd dig ind og køb blødt vand med det samme.

 

blødt vand kan have en række fordele for dit hjem og for miljøet

blødt vand kan have en række fordele for dit hjem og for miljøet. Der kan ophobes kalkaflejringer i hårdt vand, hvilket kan føre til et øget energiforbrug. blødt vand kan hjælpe med at reducere disse aflejringer, hvilket fører til en mere effektiv drift af dine apparater. Desuden kan blødt vand også bidrage til at reducere kemikalieudledningen fra rengøring, da sæbe kan reduceres med op til 2/3. Hydro@Home er et godkendt blødgøringsanlæg, der giver maksimal udnyttelse mellem hver regenerering, hvilket gør det til et meget effektivt og økonomisk valg.

Relateret Artikler

Læs om legetøjsforskning på borneliv.dk

Læs om legetøjsforskning på borneliv.dk

Børn udvikler mange af deres færdigheder og forståelser af verden omkring dem selv gennem legetøj og leg. Netop det er noget, Jørn Martin Steenhold har forsket i, og som han mener ikke nødvendigvis kun tilhører børn. I hans legetøjsforskning forklarer han bl.a. om,...

Granitskærver bigbag består af forskellige typer granitskærver

Granitskærver bigbag består af forskellige typer granitskærver

Hvis du har brug for granitskærver til dit næste projekt, kan de hjælpe dig med at vælge den rigtige type granit til dine behov. Deres lager består af forskellige typer granitskærver, så du kan finde lige den granit, du leder efter. Med deres mange års erfaring kan de...