Få en fed entré

En entré er det første, dine gæster ser, når de træder ind ad døren. Hvis du har en lækker indkørsel, en grøn græsplæne og en flot havegang, så er det bare fedt, hvis det indendørs også følger med, så man får en følelse af, at tingene er gennemførte og hænger godt sammen. Det er noget af det, du kan opnå, hvis du sørger for indretningen i entréen. Noget af det, der også gør sig gældende, er, at der kommer rigtig mange mennesker ind.

Entréen er måske det rum, der oplever mest forskelligt fodtøj. Hvis vejret er lidt halvtrist og det måske småregner, eller der endda er sne udenfor, der sørger for at søle gulvet til indenfor, kan det være en rigtig god idé at sørge for, at man får lagt et tæppe ved indgangen, der har en gummibelægning under sig og kan holde til vådt fodtøj. Så slipper du for, at gulvet under tager skade, og den værste væske suges væk. Du kan se et udvalg på kilands.dk.

Opbevaringsløsninger og knagerækker

Hvis du har givet dig til at renovere entréen, har du garanteret også siddet og kigget på, hvordan du bedst kan sørge for opbevaringsløsninger. Hvis I allerede har et bryggers, hvor vaskemaskinen og tørretumbleren står opbevaret, og hvor cykelhjelme og vanter har faste pladser i kurve eller på hylder, er det måske ikke nødvendigt at gøre det helt store i en lille entré, men det er alligevel rart at have et sted, hvor gæster kan lægge hue og handsker, og hvor der fast kan hænge et skohorn.

På samme måde er en god knagerække eller en stumtjener nærmest uundværlig. Det er ærgerligt at et skønt rum skal lide under at have en masse jakker smidt i en bunke, hvis I får gæster, bare fordi der ikke er en knagerække, man kan hænge sig tøj op på.