Få en New Yorker væg hos First Floor CPH

En af de trends i boligindretning, som har vundet mere og mere frem i de danske hjem, er en New Yorker væg. Det er en væg, som ikke blot skaber en mulighed for at lade lyset falde naturligt ind i rummet, men som også afskærmer uønskede lyde og lugte. En unik løsning fra First Floor CPH med mange muligheder, som også giver følelsen af et større rum gennem væggens gennemsigtighed og lysgennemgang.

En unik New Yorker væg fås hos First Floor CPH

Det fantastiske ved et hjem er, at det er unikt, og det samme gør sig gældende for en New Yorker væg. Et unikt hjem fortjener derfor også at få en unik New Yorker væg monteret. Og sådan en unik New Yorker væg kan du finde inde på www.firstfloorcph.dk. Her finder du alverdens forskellige glastyper, steltyper, håndtag til væggen, flere typer glas, med eller uden døre, osv. Der er mange konstellationer og sammensætninger, som i sidste ende kan skabe den New Yorker væg, du ønsker i dit hjem. Når det kommer til glastyper, leveres en New Yorker væg med standard hærdet glas. Dog kan du også vælge at få det glas udskiftet til fordel for matteret glas, såfremt det er som væg mellem toilet og bruseniche. Du kan dog også vælge at få riflet glas, som kan give et præg af et klassisk, men eksklusivt udtryk. Efter du har valgt glastype, kan du gå videre til at vælge, om du skal have flere typer glas, og hvilke typer materiale det skal være. Skal der både skal være riflet glas og matteret glas eller en anden sammensætning af glas? Og skal det være stål, skal det have behandling og så videre?

Indret dit hjem i en moderne og eksklusiv stil

Der er mange gode grunde til, hvorfor man som boligejer skal vælge at få monteret en unik New Yorker væg i sit hjem. Som sagt er de største fordele, at en New Yorker væg kan erstatte en hvilken som helst anden væg. Ved at erstatte en anden væg har man således muligheden for at afskærme for eventuelle lugte og lyde uden at gå på kompromis med lyset i rummet. En anden fordel er, at man i sit design af en New Yorker væg kan få indsat en glasdør. Døren gør, at der fortsat kan komme en masse lys ind i rummet, men samtidig kan man lukke af for lyde, hvis man eksempelvis skal ind i rummet og deltage i et onlinemøde. Du kan se mere om New Yorker vægge på www.firstfloorcph.dk, hvor du får kyndig vejledning og service i særklasse.