Få fat på en varmvæg

Varmvægsplader er et effektivt middel til at isolere kældervægge og samtidig opnå en jævn overflade. Varmvægspladerne monteres typisk med isoleringsstolper uden brug af bagvedliggende trækonstruktion, hvilket gør det nemmere at montere pladerne selv. Varmvægspladerne må ikke anvendes på fugtige vægge og i vådrum. Hvis det derfor lyder som noget for dig, så kan du gå ind og køb varmvæg her. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Varmvæg – Det rigtige valg, hvis du ønsker at isolere dine kældervægge

Hvis du ønsker at isolere din kældervæg, er varmvægsplader et godt valg. Varmvægspladerne har en dampspærre og eps isolering påklæbet, hvilket gør dem effektive til at isolere kældervæggene. Samtidig kan du med varmvægsplader få en jævn overflade uden synlige samlinger. Varmvægspladerne monteres typisk med isoleringsstolper uden brug af bagvedliggende trækonstruktion, hvilket gør det nemmere at montere pladerne selv. Varmvægspladerne må ikke anvendes på fugtige vægge og i vådrum, da de ikke tåler fugt. Hvis du alligevel ønsker at isolere en fugtig kældervæg med varmvægsplader, kan du benytte et dampspærre materiale som f.eks. XPS isolering, der er specielt beregnet til det formål. XPS isoleringen har en højere densitet end eps isoleringen, og den er derfor bedre til at holde på fugten. Du kan finde dampspærrematerialer i de fleste byggemarkeder. Varmvægspladerne monteres typisk med isoleringsstolper uden brug af bagvedliggende trækonstruktion, hvilket gør det nemmere at montere pladerne selv. Varmvægspladerne må ikke anvendes på fugtige vægge og i vådrum, da de ikke tåler fugt. Hvis du alligevel ønsker at isolere en fugtig kældervæg med varmvægsplader, kan du benytte et dampspærre materiale som f.eks. XPS isolering, der er specielt beregnet til det formål.

Varmvæg – Stort udvalg

Få fat på en varmvæg og få efterisoleret dine ydervægge. Varmvægge er et smart og effektivt system til indvendig efterisolering af kolde, men sunde ydervægge. Varmvæggene består af to lag, 12,5 mm gipsplade og 30 mm polystyrenisolering, der sammenklæbes med specialklæber. Varmvæggene er en færdig løsning, hvor isolering og ny vægoverflade monteres på én gang. Varmvæggene er særligt velegnede til efterisolering af ydervægge i kolde og fugtige rum, som fx badeværelser og køkkener. Varmvæggene er også et godt valg, hvis du vil have en ny vægoverflade på dine ydervægge. Varmvæggene findes i flere forskellige farver, så du kan få præcis den look, du ønsker.