Find det helt rigtige sæt trommer og kom i gang med musikdrømmen

Går du og drømmer om at blive den næste kendte trommeslager? Eller måske synes du bare, det kunne være fedt at være med i et mindre band, spille med vennerne eller bare give den gas hjemme i stuen med et lækkert trommesæt? Mange tænker måske, at det sikkert er alt for dyrt at investere i et trommesæt, og hvad skal man egentlig gå efter? Bare rolig, i denne artikel hjælpes du godt på vej, så du er bedre klædt på til at springe ud i drømmen om at lære at spille på trommer, og hvem ved, måske blive den næste kendte danske trommeslager! Find din inspiration hos Slagtøj Centret.

Spar penge ved at købe brugte trommer

Musikinstrumenter er ofte kendt for at være ret dyre. Har du overvejet, om det kunne være aktuelt for dig at købe et brugt trommesæt? Et brugt trommesæt kan være en rigtig god mulighed til det første trommesæt, hvor du ikke er helt sikker på, om det er en interesse, der kommer til at hænge ved. Desuden findes der rigtig mange flotte brugte trommesæt, som nærmest fremstår som nye.

Har du udset dig et særligt vintage trommesæt, kan det ligeledes være, at du kan finde det brugt. Musikinstrumenter af høj kvalitet kan holde i rigtig mange år. Der kan derfor være flere timers trommeslag i et brugt trommesæt af et kvalitetsmærke sammenlignet med et helt nyt trommesæt af et billigt mærke. Ønsker du at have dine musikinstrumenter fra ny, skal du selvfølgelig også gå efter et nyt trommesæt, så længe det passer med dit budget.

Ludwig trommer – et anerkendt kvalitetsmærke

Vil du gerne gå målrettet efter et godt kvalitetsmærke inden for trommer, kan et Ludwig trommesæt anbefales. Du kan desuden købe løse lilletrommer udover et samlet sæt. Ludwig er et anerkendt mærke, der har eksisteret siden 1909, hvor du siden da har kunnet købe Ludwig trommer. Først i Chicago, hvor brandet startede og sidenhen i Danmark.

Du kan både købe Ludwig trommer online og i en fysisk butik. For nogle er det en fordel at prøve trommesættet, før de vælger. Andre foretrækker at foretage deres køb online og sammenligne mange forskellige trommesæt på forhånd. Det kan desuden være en fordel at søge rådgivning i den butik, du påtænker at købe dit trommesæt i. Derved kan du måske blive klogere på, om du ønsker et akustisk eller elektrisk trommesæt – eller måske noget helt tredje.