Find ud af hvad installation af ladeboks koster

25. januar 2022

Sponseret indlæg

Hos Zapp gør vi det rigtigt nemt for dig, at få glæde af din nye ladeboks. Vi sørger nemlig for en sikker og tryg installation af ladeboks uden du behøves at løfte en finger. Hvis du bestiller en installation af ladeboks sender vi en autoritereset og erfaren el-installatør ud til dig for, at udføre opgaven uden problemer. Så hvis du ønsker en tryg og flot installation af ladeboks er du kommet til det helt rette sted!

Vigtig information ved udskiftning af ladeboks på eksisterende installation

– Den gamle ladeboks bliver afmonteret og leveret til kunden
– Demonstration og test af hvordan den nye ladeboks fungerer
– Ladeboksen bliver installeret, tilsluttet og konfigureret før brug
– Ekstra arbejde såsom flytte mursten, grave eller enhver anden form for ydelser er ikke inkluderet i prisen og vil betragtes som en ekstra omkostning.

Installationen skal kunne understøtte den spritnye oplader og udnytte eksisterende ampere. Hvis den nuværende installation ikke er i stand til dette, vil installatøren informere om det, og gøre kunden opmærksom på omkostningerne, hvis kunden beslutter sig for at forsætte. Skulle kunden ikke have lyst til at fortsætte, vil installatøren opkræve et servicegebyr på 795kr. Beløbet bliver fratrukket fra det beløb, som refunderes for installationen.

Vigtig information ved installation af ladeboks

– Installationstiden af ladeboks kan variere fra 1 til 4 uger afhængigt af årstid og placering
– Det nødvendigt med strømafbrydelser ved installation
– Der skal være en beboer til stede eller som er kontaktbar ved installationen af ladeboks
– Installatøren skal tage billeder før, under og efter af installationsområdet eftersom staten kræver et installationsdokumentation bevis.
– Der skal bores huller i bygningen for at kunne trække kabel for tilslutning

Du kan læse flere informationer ved installation af ladeboks på vores hjemmeside.

God service hos Zapp

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål til installation af ladeboks eller lignende. Hold ikke tilbage med at give os et kald på 42713730 eller skriv en mail til info@zapp.dk. Hvis du er ejer af en virksomhed som ønsker at blive samarbejdspartner er du også velkommen til at kontakte os. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Relateret Artikler

Dét skal du overveje, når du køber mobiltelefoni

Dét skal du overveje, når du køber mobiltelefoni

Vi lever i en verden, der år for år bliver mere og mere digitaliseret. Nye opfindelser ser dagens lys, og opdaterede versioner bliver stedfortrædere for de forældede løsninger. Det er nærmest umuligt at undgå den digitale verden, når man er en del af dette samfund –...

En god investering til gården

En god investering til gården

Et af de absolut vigtigste hverv herhjemme er landbruget. Derfor er der her tale om et område, der hvert år foretages nogle store investeringer inden for, idet de mange landmænd skal kunne producerer både hurtigt og effektivt. Det er særligt noget, der gør sig...

En skarp og nytænkende marketing i virksomheden med disse råd

En skarp og nytænkende marketing i virksomheden med disse råd

Virksomheden marketing kan være vanskelig af flere grunde. Hvis den nuværende marketing strategi som i benytter ikke har givet jer de resultater, som i havde håbet den ville, kan det være rigtigt frustrerende. så kan det være, at det er tid til at tænke i lidt nye...