Firmafrokost og receptionsmad hos cateringspecialisterne Madkonceptet

Hos Madkonceptet sauteres, syltes, bages og braiseres velsmagende mad ud af huset i og omkring København. Du behøver derfor ikke selv at stå med pander og gryder før din næste firmafrokost eller reception. Receptionsmad eller frokostordning fra Madkonceptet laves altid sund og varieret, sådan at du for en gangs skyld kan få mad leveret med god samvittighed.

Bestil firmafrokost med udgangspunkt i råvarer af topkvalitet

En firmafrokost fra Madkonceptet fås til minimum 10 personer om dagen. Denne lækre ordning gør det muligt for dig og dine kollegaer at få hjemmelavet mad leveret direkte til hoveddøren, sådan at I både kan spise sundt og side om side hver dag! Frokoster behøver nemlig ikke at bestå af kedelige madpakker eller trist kantinemad, men kan i stedet være et spændende indslag i arbejdsdagen, der holder alle kvikke og mætte hele dagen lang. Cateringsvirksomheden Madkonceptet sørger ligeledes altid for, at deres firmafrokost lever op til de mange udviklinger, som foregår inden for den gastronomiske verden. Dette betyder også, at en firmafrokost fra Madkonceptet ofte er lavet af sæsonens råvarer og produkter af høj kvalitet. Kunne I tænke jer en smagsprøve, før I lægger bestilling ind til jeres firmafrokost, er dette bestemt en mulighed. I udfylder bare den smarte kontaktformular på www.madkonceptet.dk.

Receptionsmad egner sig godt til casual events

Receptionsmad er også en valgmulighed som mange mennesker benytter sig af på www.madkonceptet.dk. Receptionsmad er til dig, der skal holde en reception i eller omkring København, og godt kunne tænke dig at servicere dine gæster med en sund, appetitlig og velsmagende menu. Når du bestiller receptionsmad, består menuen ofte af små anretninger, da gæster næsten altid står eller går rundt til ferniseringer eller andre former for receptioner. Den såkaldte fingerfood er nem at spise uden kniv og gaffel, hvilket gør den perfekt til gæster, der også skal kunne koncentrere sig om, hvad end det nu er, I samles om. Receptionsmad fås i en lang række versioner, sådan at du kan sammensætte en menu, der passer netop din smag, eller en menu, der rammer bredt. Ligegyldigt hvilken type receptionsmad, du vælger, er du dog sikret lækre råvarer, der både smager godt og ser appetitlige ud. Du har desuden altid mulighed for at vælge både kødretter og vegetarretter og kan ligeledes sagtens kontakte køkkenet vedrørende forskellige former for allergener, sådan at menuen kan tilpasses dette.

 

Find køkkenets kontaktinformationer på www.madkonceptet.dk, og bestil fremtidige firmafrokoster eller håndmadder til din forestående reception allerede i dag!