Foderspande – praktisk opbevaring til hundemad

29. oktober 2020

Sponseret indlæg

Mangler du et sted af have hundefoder stående? Er du træt af store hundemadsposer, der fylder i skabene? Så bør du tage et kig på de super smarte foderspande.

Foderspande er den ultimativt bedste måde at opbevare hundemad på. En af de væsentligste grunde til dette er, at hundefodret bliver opbevaret i en luftæt beholder, hvilket er mest optimalt for vitaminer og mineraler. En anden grund til at foderspande er den perfekte løsning er, at hundefodret ikke bliver invaderet af skadedyr og insekter. Hundemaden bliver heller ikke tørt og kedeligt, når det bliver opbevaret i foderspande, og dette vil din hund takke dig for.

Du kan med stor fordel sætte fodersækken ned i foderspanden, således at du ikke behøver at gøre foderspanden ren hele tiden.

Der findes mange forskellige slags foderspande til både store mængder og mindre mængder mad. Farverne varierer også, så du kan være helt sikker på at finde foderspande, der tilpasser lige præcis dine ønsker og behov.

Hvis dette lyder som den perfekte løsning for dig, så kan du her finde det store udvalg af foderspande.

Omnioutil Bucket fra Hachiman – den perfekte foderspand

Blandt det store udvalg af foderspande finder du bl.a. den super smarte og kvalitetsikre Omnioutil Bucket fra det japanske mærke Hachiman. Den yderst praktiske foderspand har uendeligt mange muligheder og er altså perfekt til dig, som søger den perfekte foderspand. Dette er en lufttæt spand, der er godkendt til fødevarer. Du kan dermed faktisk også bruge den til dit eget mad. Denne spand er også fri for gift samt phtalater. Spanden kan også tåle at komme i opvaskemaskinen, da den kan tolerer temperaturer fra -20 grader til +120 grader. Derudover kan den holde til en belastning på 150 kg., hvilket vil sige, at du også kan bruge den som skammel. Så hvis ikke du ønsker at bruge den som foderspand, så kan den anvendes i haven til diverse ting og sager, eller til andet obevaring indenfor.

Det er altså kun fantasien, der sætter grænser, og du kan være helt sikker på, at du vil blive mere end tilfreds med sådan nogle fine foderspande.

Relateret Artikler

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Hvis du står og har mistet en du holder af, er det vigtig du inden ikke alt for længe, får kontaktet en bedemand. Bedemænd står klar over hele landet til at hjælpe. Læs med videre og du får tre punkter, som forhåbentlig kan være en hjælp til forberedelse af besøget...

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Du kender det sikkert. Hjemmet er blevet indrettet med møbler, tæpper og belysning, men det er som om, der mangler noget. Det kan være, at der føles en smule tomt, hvilket i mange tilfælde kan skyldes, at dine vægge mangler at blive udsmykket. Hvis man ikke har...

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Du kan få flasker uden plastik hos Natural Living, som forhandler miljøvenlige flasker i stål. Når du ønsker noget koldt at drikke i varmen, så kan du benytte en genanvendelig flaske fra danske AYA&IDA. Deres mange bæredygtige drikkeflasker kan du læse mere om på...