Foråret kalder på sol og strik

Strikning er enormt populært blandt danskerne. Nogle har gjort det altid, mens andre først fornyeligt har fundet glæden ved det traditionelle håndværk. Traditionen har i hvert fald eksisteret længe, og der findes dertil også et væld af forskellige strikkeopskrifter og garntyper i alverdens farver, tykkelser og udseende. Skal vinterstrikken skiftes ud med noget lettere til foråret, er en strik i tyndere garn et oplagt valg til dit kommende strikkeprojekt. Strik dig ind i foråret med fine farver fra det danske garnmærke Filcolana med deres populære garntype Tilia garn.

Danskere er enormt glade for håndværk og god kvalitet. Det gælder alt fra møbler og design til tøj og kvalitetsuld. Hvis du er vant til at strikke, kender du garanteret også til frustrationen over et garn, der trævler op alt for let. Det er rart at kunne strikke gnidningsfrit, så maskebilledet også bliver så jævnt og nydeligt som muligt.

Filcolana er et dansk garnmærke, der har produceret kvalitets uldgarn i over 40 år. Deres sortiment går på tværs af både farver og tykkelser, og er velegnet til ethvert strikkeprojekt. Deres Tilia garn er et særligt populært garn blandt kunderne.

Filcolana Tilia garn – Let og luksuriøst garn

Hos Maskefabrikkens online garnbutik finder du et evigt spændende og pænt udvalg af alt fra uldgarn og naturgarn til kunstfibergarn. Du finder også flere garntyper fra den anerkendte danske garnproducent, Filcolana. Find for eksempel det populære og luksuriøse Tilia garn, der er smukt, blødt og findes i alverdens farver. Filcolana Tilia garn indeholder en lækker, blank mulberrysilke og desuden en sky af mohair uld omkring.

Kombinationen gør uldtypen enormt let og luftig at se på samtidigt med, at det er mere slidstærkt end almindeligt uldgarn. Tøv endelig ikke med at lade dig inspirere af Filcolanas mange, fine strikkeprojekter, der kommer i alle regnbuens farver og nuancer.

Gode idéer til dit næste strikkeprojekt

Kan du næsten ikke få nok af strikkeuniverset, og alt hvad det indebærer, så findes der heldigvis altid nye opskrifter og garntyper at gå på jagt efter. Filcolana er et anerkendt garnmærke, der kredser om deres produkt, så garnet altid er fremstillet af højeste kvalitet. Udover deres Tilia garn, der har et let og luftigt udseende, finder du også deres Arwetta garn.

Man kan kalde denne garntype for et all-round garn, netop grundet dens alsidighed. Det er en oplagt garntype til, hvis du skal strikke blødt og slidstærkt tøj til den lille ny, men også til strømper, tørklæder og anden beklædning. Garn fra Filcolana, bl.a. deres Tilia garn, er et oplagt valg uanset hvilken type strik, du ønsker at give dig i kast med. Strik dig ind i foråret og få desuden fri fragt, hvis du handler for over 499,- hos Maskefabrikken.