Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Du kender det sikkert. Hjemmet er blevet indrettet med møbler, tæpper og belysning, men det er som om, der mangler noget. Det kan være, at der føles en smule tomt, hvilket i mange tilfælde kan skyldes, at dine vægge mangler at blive udsmykket. Hvis man ikke har vinduer eller lignende fra gulv til loft, så er der måske en del vægplads i de fleste rum. Her er det oplagt at finde noget at hænge op, så du kan få hjemmet til at føles fuldendt. Bliv inspireret til at udsmykke dine vægge i artiklen her.

Spejle er både praktiske og dekorative

Når du skal have udfyldt dine vægge i hjemmet, så er der et helt oplagt element, som både har en praktisk og dekorativ funktion – nemlig spejle. Ved at hænge spejle op rundt omkring i hjemmet opnår du både muligheden for at tjekke om, håret sidder, som det skal, inden du drager af sted om morgenen, men samtidig er spejle en flot detalje på væggene. Du kan finde et bredt udvalg af spejle, som hver især har forskellige udtryk. På den måde kan du tilpasse dit valg til indretningen i resten af hjemmet, så det blot bliver prikken over i’et i det pågældende rum.

Plakater til enhver stil

Mange mennesker ynder at dekorere deres hjem med flotte plakater, og det er der mange gode grunde til. Du kan nemlig finde massevis af forskellige stilarter inden for plakaternes verden. Man kan vælge at hænge en enkelt plakat for sig selv, og du kan håndplukke et udvalg af favoritter, som kan danne en symfoni af udtryk på væggen. Plakater kan pryde væggene i ethvert rum i hjemmet, og man kan på den måde pifte rummet op som helhed. Overvej derfor om plakater skal gøre et indtog på dine vægge, så du kan fuldende dit hjem til perfektion.