Gammelt porcelæn får nyt liv

Køb Bing og Grøndahl sommerfugl Dicknes guld. Sommerfugl Dickens Guld er et stel fra Bing og Grøndahl. Det blev produceret i 1880 og tanken var, at det skulle tage markedsandele fra det populære Musselmalet stel fra Royal Copenhagen. Stellet bliver ikke produceret mere, hvilket også er derfor at man kun kan købe denne kollektion i antik. Sommerfugl Dickens er kendetegnet ved den skællede form på porcelænet. Samt de smukke blå blomster, blomsterranker og selvfølgelig sommerfuglen som findes i centrum af steldelene. Stellet har desuden også yndige halvblonde skæl og kan fås med eller uden guldkant. Stellet er malet i hånden ved brug af underglasur teknik. Sommerfugl Dickens findes også i andre udgaver bl.a. “ren” sommerfugl som er sommerfugl kollektionen med guldkant.

 

Sommerfugl Dickens af højeste kvalitet

Alle vores stel er antikke stel – nogle gange mere end 100 år gamle. Derfor kan der være mindre brugsspor og slitage på varerne. I er altid velkomne til, at spørge efter ekstra billeder af varerne så i kan dobbelt tjekke kvaliteten på det bestemte Sommerfugl Dickens som i søger. Vi vil altid gå efter at opfylde jeres ønsker i forhold til farvenuancerne på porcelænet, da vi ved mange ønsker en specifik farvenuance, som passer til Sommerfugl Dickens derhjemme. I kan skrive til os på hver enkelt vare eller alternativt send os gerne en mail. Vi besvarer jer så hurtigt som muligt. Vi tilbyder jer også muligheden for, at skrive sig op på en udsolgt Sommerfugl Dickens – dette gøres inde på den udsolgte vare og så får I en e-mail notifikation, når varen igen er på lager.

 

Stort udvalg af musselmalet riflet 

Her hos Nordicantiques.dk kan du finde et stort udvalg af de flotte Sommerfugl Dickens til priser som alle kan være med på. Udvalget spreder bredt, og vi er sikre på at du finder hvad du går og mangler til din samling. Sommerfugl Dickens stellet er stor kendt og meget eftertragtet af forskellige Royal Copenhagen samlinger. Så som du mangler Glas, Tallerkner, vaser eller andet, så skriv til os eller send os en mail så vi kan finde ud af en pris på Sommerfugl Dickens du ønsker at til købe til din samling fremover. Besøg hjemmesiden i dag og se vores lækre udvalg af det kendte samler mærke Sommerfugl Dickens, prisen er for alle og kvaliteten på vores antik er altid i top, giv os et skriv og vi finder en løsning på det du søger. Vi tilbyder en leveringstid på 1-3 dage.