Giv dit barn en dukke i høj kvalitet, og som kan gå i arv

Mange piger har fået dukker af høj kvalitet, som de har arvet fra deres mor eller bedstemor. Det er sjældent disse dukker bliver leget med, når de går i arv. Men dukker af en så høj kvalitet,  har kunne overleve de mange år fra moderens barndom, til at de kan gå i arv. Dette siger mest noget om kvaliteten af legetøj tilbage i tiden, hvor vi i dag mest bruger plastikdukker, som går hurtigt i stykker.

Sådan behøver det dog ikke at være. Man kan nemlig stadig købe dukker i så høj kvalitet, at de kan gå i arv til en lillesøster eller en kusine. Disse dukker koster naturligvis lidt mere, end andre dukker på markedet, men til gengæld får man en dukke, som kan holde i mange år, og som barnet kan knytte et tæt bånd til. 

Investér i en ordentlig dukke til dit barn

En sådan dukke kunne eksempelvis være en dukke fra Asi. Der findes nemlig et hav af flotte dukker fra Asi, som er af en så høj kvalitet, at de ikke går i stykker, lige med det samme. Ikke alene går de ikke i stykker, men de holder sig stadig flotte mange år efter dukken er købt, og kan derfor være så god som ny, hvis din datter skulle få en pige eller en dreng, der også holder af, at lege med dukker. En sådan dukke fra Asi koster omkring 1400 kroner. Selvom det kan lyde dyrt, så skal man huske på, at det er af en kvalitet, som man ikke finder andre steder på markedet, hvilket også betyder, at den ikke skal erstattes lige med det samme, fordi dit barn er kommet til at ødelægge den under en voldsom leg. 

Alle kan lege med dukker 

Det er vigtigt, at man ikke begrænser sine børn i leg. Traditionelt er babydukker noget man forbinder med piger, eftersom man oftest ser piger lege med dukker, og dukkerne bliver markedsført til piger. Dog er der også drenge i den alder, som holder af at lege med dukker. Dette er der naturligvis intet galt med, og det er vigtigt, at man som forældre ikke forsøger at begrænse sit barn i sin leg på grund af køn. Hvis din søn ønsker sig en dukke, så bør du opfylde dette ønske, i stedet for at give ham en legetøjsbil.