Gode grunde til at du skal spille golf

Der er mange gode grunde til at gå i gang med at spille golf. Spiller du måske allerede golf, kan du af samme grunde sagtens spille mere. Her kan du for eksempel finde et bredt udvalg af golfbolde til at sætte gang i spillet. Det handler om at have udstyret i orden. Boldene kommer i forskellige mærker og med forskellige navne og logoer. Når du køber en golfbold, handler det ikke bare om at vælge den første og bedste, men du kan vurdere, hvilken hårdhed og hvilket spin, der passer bedst til dig som golfspiller.

En social sport

Golf er en meget social sport. Det handler om at finde en gruppe af golfkammerater, som du kan holde fast ved og spille med. Fordi golf er en relativt rolig sport uden vild fysisk anstrengelse, er det muligt at have gode samtaler, mens man spiller. Du og dine golfvenner får gået nogle gode ture, mens I spiller og får rig mulighed for at snakke med hinanden imens. På den måde kan golfsporten noget helt specielt, for hvor tit snakker du lige dybt med den, du løber ved siden af eller med den, som du spiller fodbolden til?

Find ro og sov bedre om natten

Når man spiller golf, får man aktiveret kroppen og bevæget sig rundt efter golfboldene på de store grønne arealer. Den fysiske aktivitet giver kroppen et godt udgangspunkt for at få en bedre nats søvn. Man sover nemlig bedre om natten, hvis man har brugt sin krop og aktiveret sit sind, og det gør man på flere måder, når man spiller golf. Golf er en rolig og social sport, og derfor kan en gåtur med golfkølle og -bold i smukke omgivelser give ro i sindet. Det er simpelthen kombinationen af rolig gang, frisk luft og tid med vennerne, der gør afslaget.