Gode råd til lastbilchaufføren

I en hverdag som lastbilchauffør, er der en masse forskellige ting, der sommetider kan være lidt svære. Det er nemlig ikke altid helt nemt at skulle køre en helt masse kilometer i dette store køretøj hver dag. Du kan læse videre her for at finde gode råd til hverdagen som lastbilchauffør.

Husk hviletid

Der er mange forskellige ting, som har stor betydning for en lastbilchaufførs hverdag. Det er for eksempel enormt vigtigt med hviletid, så man er sikker på, at man ikke kører i længere tid, end man kan. Det er også derfor, at der er bestemte regler der skal følges, når det kommer til hviletid hos lastbilschauffører.

Dette overholdes blandt andet ved hjælp af en Analog fartskriver, som monteres på lastbilen. Det er faktisk lovpligtigt, at denne er monteret på lastbiler. Det er altså enormt vigtigt, at disse hviletider overholdes, ikke kun fordi det er lovpligtigt, men også fordi, at det sørger for, at man ikke som lastbilchauffør kommer til at køre for lang tid ad gangen.

Husk mad og drikke

Som lastbilchauffør kører man rigtigt mange kilometer om dagen. Det er derfor også vigtigt, at man husker både at få noget og spise og drikke igennem arbejdsdagen. På den måde er du også sikker på, at du kan holde energien oppe, så du ikke kommer til at få det dårligt, fordi du ikke har fået nok at spise og drikke.

Du kan med fordel anskaffe en lille køletaske, som du kan have til at stå til rådighed, når du kører. Heri kan du have diverse drikkevare, så de kan holdes kølige. Derudover kan du også heri have lidt forskellige madvare og snacks, som du kan spise af. På den måde er det nemt at få både mad og drikke på farten. Dette er altså gode råd til lastbilchaufføren.