Gode tips til den nye chauffør

22. september 2021

Sponseret indlæg

Har du netop fået kørekortet i hus? Så ved du formentlig også, at det kan kræve lidt mod og tilvænning, at køre rundt på vejene.

Det kan også være, at du endnu ikke har fået kørekort? Så kontakt køreskole Roskilde, som kan hjælpe dig godt på vej til at blive en sikker bilist i trafikken. Dette gør de gennem teori- og køreundervisning, som er tilpasset dig og dine behov.

Herunder kommer vi med de bedste råd til hvorledes du bliver tryg i trafikken.

De tre gode råd til at blive en sikker bilist

  1. Lad være med at tage for mange chancer i trafikken. Tag dig god tid og bliv ikke stresset af de bagvedkørende. Vent altid med at køre ud i et kryds, rundkørsel eller overhale, hvis du er i tvivl om du kan nå det.
  2. Læg mobilen væk. En særdeles vigtig regel, da det kan forvolde store ulykker i trafikken. Hvis du bruger mobilen som GPS, som køb en mobilholder til bilen – og anvend Bluetooth-anlægget til at føre samtaler.
  3. Skab en god rutine. I starten er det vigtigt at du kommer ud at køre en hel masse, så du bliver tryg i trafikken og det bliver en god vane.

Husk altid disse tre råd i trafikken. Selvom de kan syntes som noget af det mest selvsagte, så kan man alligevel have en tendens til at glemme dem. Giv dig selv god tid i trafikken. Derudover så er det vigtigt at huske på, at man i de første tre år med kørekort blot har to klip. Derfor: husk altid at køre efter fartgrænserne, husk sele og at bruge spejlene.

Det kan også være en god idé at have en erfaren kører med i trafikken det første stykke tid. Dette vil formentlig give dig en helt naturlig ro.

Relateret Artikler

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Hvis du står og har mistet en du holder af, er det vigtig du inden ikke alt for længe, får kontaktet en bedemand. Bedemænd står klar over hele landet til at hjælpe. Læs med videre og du får tre punkter, som forhåbentlig kan være en hjælp til forberedelse af besøget...

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Du kender det sikkert. Hjemmet er blevet indrettet med møbler, tæpper og belysning, men det er som om, der mangler noget. Det kan være, at der føles en smule tomt, hvilket i mange tilfælde kan skyldes, at dine vægge mangler at blive udsmykket. Hvis man ikke har...

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Du kan få flasker uden plastik hos Natural Living, som forhandler miljøvenlige flasker i stål. Når du ønsker noget koldt at drikke i varmen, så kan du benytte en genanvendelig flaske fra danske AYA&IDA. Deres mange bæredygtige drikkeflasker kan du læse mere om på...