Gør rengøringen til en leg

”Åh nej, nu skal der gøres rent igen”. Er du en af dem, som altid har denne tanke? Eller opnår du en stor tilfredsstillelse og nydelse af rengøringen? Uanset om du er den ene eller anden type, så er det vigtigt at man har det rigtige udstyr til rengøringen, da det ellers kan blive en sur tjans.

Udskift støvsugeren med en ny

Støvsugning er noget af det som vi gør jævnligt. Derfor er det også vigtigt at udstyret fungerer. Har du en gammel sag stående i kosteskabet – og er det tid til fornyelse? Så kan vi anbefale en Nilfisk støvsuger. Disse er af høj kvalitet og har en fantastisk sugeevne samt er meget støjsvage.

Med sådan en i hjemmet vil støvsugningen pludselig blive væsentlig nemmere. Den er heller ej i samme grad forstyrrende, så du kan roligt støvsuge køkken-alrummet mens der ses tv i baggrunden.

Effektiv rengøring i hjemmet

Man kan simpelthen ikke komme udenom det. Rengøring skal der til en gang imellem. Herunder får du nogle gode tips til hvordan du kan holde dit hjem pænt, rent og ryddeligt.

  • Husk udluftningen. Uden dette kan det hurtig blive indelukket. Luft gerne ud hver eneste dag med gennemtræk.

  • Uddel opgaverne hvis I er en stor husstand. Lav en kalender hvor der står hvem som har hvilke opgaver. På denne måde bliver opgaverne mere overskuelige.

  • Brug de rigtige rengøringsmidler, som er målrettet det snavs, som skal fjernes.

  • Husk at tage rengøringen jævnligt, så det ikke pludseligt bliver uoverkommeligt. Tag altid lidt ad gangen og sørg for at holde det ryddeligt.

  • Husk vasketøjet. Skift gerne dine karklude og viskestykker dagligt, da der hurtigt samler sig bakterier her. Desuden anbefales det at du skifter dit sengetøj hver 14. dag.

  • Brug din sunde fornuft. Dette er ofte hovedregelen når man taler om rengøring.