Gør rengøringen til en leg

28. juli 2021

Sponseret indlæg

”Åh nej, nu skal der gøres rent igen”. Er du en af dem, som altid har denne tanke? Eller opnår du en stor tilfredsstillelse og nydelse af rengøringen? Uanset om du er den ene eller anden type, så er det vigtigt at man har det rigtige udstyr til rengøringen, da det ellers kan blive en sur tjans.

Udskift støvsugeren med en ny

Støvsugning er noget af det som vi gør jævnligt. Derfor er det også vigtigt at udstyret fungerer. Har du en gammel sag stående i kosteskabet – og er det tid til fornyelse? Så kan vi anbefale en Nilfisk støvsuger. Disse er af høj kvalitet og har en fantastisk sugeevne samt er meget støjsvage.

Med sådan en i hjemmet vil støvsugningen pludselig blive væsentlig nemmere. Den er heller ej i samme grad forstyrrende, så du kan roligt støvsuge køkken-alrummet mens der ses tv i baggrunden.

Effektiv rengøring i hjemmet

Man kan simpelthen ikke komme udenom det. Rengøring skal der til en gang imellem. Herunder får du nogle gode tips til hvordan du kan holde dit hjem pænt, rent og ryddeligt.

  • Husk udluftningen. Uden dette kan det hurtig blive indelukket. Luft gerne ud hver eneste dag med gennemtræk.

  • Uddel opgaverne hvis I er en stor husstand. Lav en kalender hvor der står hvem som har hvilke opgaver. På denne måde bliver opgaverne mere overskuelige.

  • Brug de rigtige rengøringsmidler, som er målrettet det snavs, som skal fjernes.

  • Husk at tage rengøringen jævnligt, så det ikke pludseligt bliver uoverkommeligt. Tag altid lidt ad gangen og sørg for at holde det ryddeligt.

  • Husk vasketøjet. Skift gerne dine karklude og viskestykker dagligt, da der hurtigt samler sig bakterier her. Desuden anbefales det at du skifter dit sengetøj hver 14. dag.

  • Brug din sunde fornuft. Dette er ofte hovedregelen når man taler om rengøring.

Relateret Artikler

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Derfor skal man kontakte sin lokale bedemand

Hvis du står og har mistet en du holder af, er det vigtig du inden ikke alt for længe, får kontaktet en bedemand. Bedemænd står klar over hele landet til at hjælpe. Læs med videre og du får tre punkter, som forhåbentlig kan være en hjælp til forberedelse af besøget...

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Fyld dine vægge ud og pift hjemmet op

Du kender det sikkert. Hjemmet er blevet indrettet med møbler, tæpper og belysning, men det er som om, der mangler noget. Det kan være, at der føles en smule tomt, hvilket i mange tilfælde kan skyldes, at dine vægge mangler at blive udsmykket. Hvis man ikke har...

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Drikkeflasker og madkasser fra Natural Living

Du kan få flasker uden plastik hos Natural Living, som forhandler miljøvenlige flasker i stål. Når du ønsker noget koldt at drikke i varmen, så kan du benytte en genanvendelig flaske fra danske AYA&IDA. Deres mange bæredygtige drikkeflasker kan du læse mere om på...