Guide til huskelisten til teltturen

Vi drømmer vel alle sammen om et simpelt og godt liv, hvor der er tid og plads til at mærke efter. Hvad har jeg lyst til, og hvad føler jeg egentlig, når jeg mærker godt efter inde i mig selv. Vi er et folkefærd elsker at vandre, og generelt tilbringer meget tid i naturen. Vi er så heldige at være omgivet af enten vand eller sko, nærmest lige, meget hvor du bor henne i Danmark – ja selv i en stor by som Aarhus, har du ikke langt til skoven og dyrene. Samtidig med, at vi alle nok drømmer om, at få mere tid i døgnet, så har vi heller aldrig været mere stresset end vi er i disse år. Måske de to ting hænger mere sammen, end vi går og tror.

Stres af i naturen

Naturen har for mange en afstressende reaktion på dem. Vi bliver mere rolige og glade af at tilbringe tid i naturen. Skulle du tage skridtet videre og tilbringe en nat eller to under åben himmel, så er der nogle praktiske ting, som du skal have styr på. Først og fremmes skal du have nok tøj med, så du ikke fryser samt en masse vand. Derudover skal du også kunne tilberede mad over mål, og her er alubakker din redning.

Alubakker til madlavning

Alubakker kan bruges til mange forskellige ting, men er geniale når det kommer til mad over bål i naturen. Alubakker vejer ingenting, så du kan nemt slæbe rundt på dem, og så har du altid styr på, hvordan du skal tilberede din mad. Alubakker er samtidig nemme at skille sig af med, og så koster alubakker nærmest ingenting. Skulle du have købt for mange alubakker til din skovtur, kan de altid bruges efterfølgende til grønsager og kød på grillen derhjemme. Få købt nok alubakker og så er du klar til skovtur.