Hanz De Fuko – Til manden der ønsker kvalitet

Hanz De Fuko er en af de bedste hårproducenter i verden, da alle produkterne har fundet vej fra Hanz De Fukos unikke rejse ned gennem hårbølger og strande. Hanz var på udkig efter solens stråler, saltvand og tørret jord for at finde den ultimative balance mellem aromaterapi, estetik og komfort til enhver frisure. Hanz fandt inspiration blandt livslystne surfere og skabte Hanz De Fuko som et ultimivt symbol på deres livsstil. Hanz De Fuko er Californien-baseret og har produceret hårprodukter med passion for kreativ individualisme, egenomsorg og selvudfoldelse siden 1992. Hanz De Fukos produktlinje består af alsidige hår stylingsvoks til enhver tænkelig frisure – bare du behøver et par stykker til din modeltype. Skynd dig derfor ind i udvalget og få fat på nogle produkter fra Hanz De Fuko.

Hanz De Fuko – Et helt unikt brand

Hanz De Fukos hår voks til mænd er blevet skabt i hjertet af USA’s tidligere hovedstad San Francisco, som var centrum for en revolution indenfor kreativ individualisme. Brandets skaber Hanz De Fuko voksede op i et miljø, som altid har inspireret Hanz til at finde nye måder at udfolde sig selv på. Hanz var beæret over at følge trenden og gøre sin indflydelse gældende med den lettiske modelfamilie Hanz family. Hanz brugte en stor del af sit liv til selvudfoldelse og tilfredsstillelse for enhver frisure. Hanz har skabt Hanz De Fukos serie med Hanz family’s yngste model, Leo Hanz i tankerne. Hanz starter alle Hanz De Fuko produkter med at lave et grundigt research for, hvilket niveau af holdbarhed der skal tilpasses netop din frisure. For eksempel vil den lette holdbarhed passe perfekt for et løst look, men vil ikke holde til et krøllet look.

Hanz De Fuko – Naturlige ingredienser

Hanz De Fuko har skabt alsidige produkter, der er blevet udviklet med naturlige ingredienser for mindst mulighed af irriterende reaktioner overfor håret og porerne. Hanz De Fuko voks til mænd fungerer perfekt sammen Hanz De Fukos Hanz shampoo og Hanz conditioner. Hanz De Fuko Hair Putty Flexible Styling Creme giver struktur, form og hold og kan bruges i alle retninger, både som anvendelse til en førstegangs frisure og til en efterfølger. Hanz De Fuko Hair Wax Heavy Hold er blevet udviklet for at give stærk hold, som holder i op til 24 timer. Hanz De Fuko grooming kit består af Hanz De Fuko olie, shampoo, conditioner, voks og håndklæde.