Har din grundejerforening brug for en legeplads?

Bor du i en grundejerforening med mange børn vil det være perfekt at få gjort plads til og opsat en legeplads. Børn elsker at lege fysisk, og det kan de få rig mulighed for på en legeplads. Så sidder du i bestyrelsen eller andre udvalg i din grundejerforening, har du nu muligheden for at give din grundejerforening legeplads. Foruden at gøre grundejerforeningens børn glade, er legepladser også et socialt samlingspunkt. Legepladsen er et trygt og fællesskabsdannende rum både for børn og forældre. Derudover er lyden af legende børn enormt livsbekræftende.

En legeplads er en god måde at møde andre på

En legeplads er en plads for samling af mennesker fra forskellige familier og sammenhænge. Dine børn møder og leger med andre børn på legepladsen, mens du ser på og bliver glad af, at dine børn bliver glade. Desuden har du som forældre mulighed for at møde andre forældre, og på den måde er legepladsen med til at skabe forbindelser og bekendtskaber i grundejerforeningen. Mange kan med høj sandsynlighed skrive under på, at leg og kreativitet er fællesskabsdannende. Netop det vil en legeplads i din grundejerforening være konkret bevis på.

En legeplads med masser af muligheder

Måske har din grundejerforening allerede en legeplads, men der er altid plads til udvidelse. En legeplads er en verden af muligheder og et legemiljø, der altid dynamisk kan omformes og udvides. En god legeplads skal kunne modstå vind og vejr samt slid, for legepladser er for alle og skal gerne kunne bruges meget og aktivt. Legepladsen kan sammensættes præcis som I ønsker det i jeres grundejerforening, for de fleste legepladser er opbygget i moduler. Det betyder, at elementer som legehuse, rutsjebaner, gynger og vipper let kan fjernes eller føjes til. De mange muligheder og forskellige sammensætninger af modulerne åbner op for kreative løsninger til netop din grundejerforenings børn.