Hav altid en revisor ved hånden med et revisorabonnement

Det er altid godt at kunne få fat i en revisor med et enkelt telefonopkald. Måske er du i tvivl om, om der er styr på bogføringen, eller måske har du et teknisk spørgsmål om afskrivninger. Nu er det ikke optimalt at kontakte dusinvis af forskellige revisorer, hvis du kan få svar på alt ved blot at hive fat i en enkelt. Og ønsker du at gøre det billigere for dig selv at få hjælp, så tegn et revisorabonnement.

Lad en revisor i Aalborg hjælpe dig

En nordjysk virksomhed kunne fx tegne et revisorabonnement hos en revisor i Aalborg, der udover ydelser som årsregnskab med revisorpåtegning og hjælp til selvangivelsen også indbefatter, du får fri telefonsupport. For så kan du altid ringe til en kyndig inden for bogføringens kunst, hvis du har et overordnet, teknisk spørgsmål om, hvilke retsregler gælder, eller hvis du ønsker konkret rådgivning.

Få kvartalsvis status på virksomhedens økonomi

Visse abonnementer på revisorhjælp giver dig endnu mere, hvad ydelser angår. Ønsker du at få en status på, hvordan det økonomisk står til i din virksomhed, kunne det være klogt med et kvartalsvist telefonmøde med revisoren. Eller vil du have hjælp til korrekt indberetning af moms, så du hverken kommer på kant med Skat eller ender med at betale mere, end du skal, så er den også til at få fat i.

Har du falkeblik, hvad økonomi gælder?

Selv hvis du bare har styr på alt inden for bogføring og har et falkeblik, hvad gælder at vurdere din virksomheds økonomiske trivsel, så er det faktisk aldrig skidt at have kontakt til en revisor uden for virksomheden. Og hvis du ønsker, at dine udgifter til hjælp fra revisor bliver til at forudse, så tegn et abonnement på revisorhjælp. Så betaler du månedlige ydelser for så at få revisorhjælp efter behov.