Her er tips til din bilpleje!

Hvis du ønsker tips om bilpleje

1. Hold din bil ren – både indvendigt og udvendigt. En ren bil holder længere og ser bedre ud. Desuden er det bare mere behageligt at køre i en ren bil!

2. Få regelmæssige tune-ups og olieskift. Det er med til at holde din bil i gang på en jævn og effektiv måde.

3. Vær forsigtig, når du kører. Hvis du undgår ulykker og overdreven slitage på din bil, vil det naturligvis hjælpe den til at holde længere.

4. Opbevar din bil korrekt. Hvis du bor i et område med ekstreme vejrforhold, skal du tage skridt til at beskytte din bil mod elementerne, når du ikke bruger den. Hvis du f.eks. bor i et koldt klima, kan du overveje at opbevare din bil i en garage om vinteren.

5. Hold øje med din bils væskestand. Regelmæssig kontrol og påfyldning af bilens væsker er med til at holde den kørende og forebygge skader.

Hvis du følger disse enkle råd, kan du holde din bil i topform i mange år fremover!

Deres bilpleje holder din bil ren

Biler er næst efter deres hjem den største investering, de foretager i vores liv. Og de mener, at den skal passes på den bedst mulige måde. En ren og velplejet bil giver meget mere glæde ved at være ejer. Men ordentlig pleje udelukker især én ting; bilvask. De vil have ridser fra bilvask og dårlige manuelle bil vaskeri skal høre fortiden til. Deres vision er, at alle skal kunne vaske deres bil nemt og sikkert og pleje den med de rigtige produkter for at beskytte den og holde den i bedste stand.

Deres bilpleje er perfekt, da de gør efter kvalitet

De tilbyder et bredt udvalg af bilplejeprodukter af høj kvalitet, så din bil kan holde sig i bedste stand. Fra udvendige og indvendige bilplejeprodukter til vaskeudstyr og tilbehør har de alt, hvad du behøver for at bevare din bils gensalgsværdi. Deres udvalg omfatter skumlanse og vaskebørster, fælgrensere og -børster, lakforseglere og lak rengøringsmidler, glasrens, sæderensere og luftfriskere, reparationssæt, kølerforsegler – alt, hvad du har brug for til at forberede, rengøre og beskytte din bil. Med deres bilplejeprodukter kan du nyde køreglæden og samtidig holde din bil i bedste stand.